Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GeeXboX - Bilgisayarınızı Home Theater'a Çevirin

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
proje guzelde ben seyi anlamadim. madem olay htpc niye geexbox yukliyim ki htpc kurucaksam. piyasada en guzel medya player 600 dolar civarinda zaten bu geexbox in yaptiklarini ve daha afzlasini yapiyor, boyut kucuk vs vs avantaji var. htpc nin en buyuk avantaji ustunde windows vs calistirman, boylelikle mame de oynuyon, dailymotion dan izledigin videoyuda buyutebiliyosun vs, bunlar buyuk avantaj diger yonler zaten hep dezavantaj, medya playerin htpc ye dezavantajini alip, htpc nin dezavantajlari ile birlestirme gibi olmus.

evde eski kasa varsa ve media player almicaksan superde, diger turlu bi kullanim alani goremedim pek.
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko nun dediklerine ek olarak, ben bu zavazingoyu sadece film izlemek, muzik dinlemek, fotolara bakmak icin kullanacaksam elim kadar kutular var, 100-150tl, hdmi cikisi da var, mkv destegi de var, kutuyu tek kablo televizyona bagla, kutuya tek kablo usb diski tak, o icindekileri indexlesin, bluray de olsun dersen 400tl, ya da olayi anlamadim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
şimdi ben bunu laptopa kurup, yolda film falan izlerken pil performansını artırmak istiyorum. ama isoyu indirip installerı kuramadım.

bootloader'a eklemiyor kendisi.

bir de enna'yı nasıl kuruyoruz üzerine?

ek bilgi: media player gibi çipsetler üzerinde de çalışmaya başlamışlar bu da iyi bişey.

help plx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...