lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hd film oynattığında işlemci yerine ekran kartını kullana biliyor mu ( dxva geyiği işte :) ) yavaş bir işlemcim var makineyi home theater yapıcamda ekram kartım hd film işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Evet, GPU destekliyor. Ati ile mükemmel çalıştığını biliyorum, Nvidia kullanmadığımdan başkası söylesin onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 iyi oldu bu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nasıl becerdim bilmiyorum ama usbden boot edip etmediğine bakmak için biosa girmeye çalışırken yanlışlıkla continue yaptığım için biriki defa windows'u load ederken restart attım laptopa, unbootable oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nese tamir etti kendini, demekki neymiş, windows açılırken ellemiceksin illa açılacka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 cd den boot ediyorum kernel panic ooh olmuyor bu. klasik olarak benim suçum tabiki çalışmamasının nedeni, yanlış hardware'i almışım, lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 32 bitliği de loading de takılıyor kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 proje guzelde ben seyi anlamadim. madem olay htpc niye geexbox yukliyim ki htpc kurucaksam. piyasada en guzel medya player 600 dolar civarinda zaten bu geexbox in yaptiklarini ve daha afzlasini yapiyor, boyut kucuk vs vs avantaji var. htpc nin en buyuk avantaji ustunde windows vs calistirman, boylelikle mame de oynuyon, dailymotion dan izledigin videoyuda buyutebiliyosun vs, bunlar buyuk avantaj diger yonler zaten hep dezavantaj, medya playerin htpc ye dezavantajini alip, htpc nin dezavantajlari ile birlestirme gibi olmus. evde eski kasa varsa ve media player almicaksan superde, diger turlu bi kullanim alani goremedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nedanko ben aynen onu yaptım mesela eski kasayı salona attım, 230 liraya 2. el satmaktansa herşeyi oynatabilen bir sistemim oldu, sakladım masanın arkasına :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nedanko nun dediklerine ek olarak, ben bu zavazingoyu sadece film izlemek, muzik dinlemek, fotolara bakmak icin kullanacaksam elim kadar kutular var, 100-150tl, hdmi cikisi da var, mkv destegi de var, kutuyu tek kablo televizyona bagla, kutuya tek kablo usb diski tak, o icindekileri indexlesin, bluray de olsun dersen 400tl, ya da olayi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Buna update olmuş: http://enna.geexbox.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şimdi ben bunu laptopa kurup, yolda film falan izlerken pil performansını artırmak istiyorum. ama isoyu indirip installerı kuramadım. bootloader'a eklemiyor kendisi. bir de enna'yı nasıl kuruyoruz üzerine? ek bilgi: media player gibi çipsetler üzerinde de çalışmaya başlamışlar bu da iyi bişey. help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 win7 home edition ın bootloaderda değişiklik yapmasına izin vermemesini kınıyorum. kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar