KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 şimdi ..pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 İyi dersler allah akıl, fikir versin.. sadsadsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 iyi dersler. benim de derslerim bitti bugün. 2 ders toplantısı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben de okulu ektim bugün. uykum vardı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben de türkçe teknik resim vardı eeah lan dedim wowa oturdum. 2 de bilgisayar var ama ona gitçem , ödev mödev verir sonra haybeye bb alırım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sütünüzüde için afferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bende tatildeyim rus kızlar falan eğleniyoruz. Herşey dahil bide hep ben ısmarlıyorum lan. Enayi miyim sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lan ben de sabah traş olup gittim ya lise ve ilokula öğrencilerimin karşısına ah ah nerede o traşsız hacı gib gezdiğim günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Savaşçı hacı!Savaşçı hacı!Cenab-I Hakk'ın yarattığı nimet mektepte acele çıktığımız için cünup gezmek günah mıdır?Sonuçta kötü bir niyetimiz yok(!),eğitim alıp allahın adını yüceltmek(!e oha) için gidiyoruz ? editbüdüt: Ne diyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 venom banane olum git kendini becer veya forumda hoşuma giden bir laf montla sıç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Abi onla alakası yok hacı macı diyince direk salaklaşasım geldi.Höehüeüheüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 böyle lüle lüle sakallarım olurdu ya şimdi hergün traş oluyorum allahtan evde sıcak su var 24 saat o da olmasa su ısıt traş ol..... özledim ya yazın hiç kesmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 okula başladık/m hey ya diye sözleri olan bir parça vardı, onu hatırladım ddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yarın okula gitmicez ne güzel bişey diil mi yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 okul süper olsada gitsem yaw, çalışıyoruz günde 9 saat değerini bilin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 allah zihin acıklıgı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 okulumu özledim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 benim okulum hala tatil martın ilk haftası açılcak :D sdf 45 günlük tatilim vardı X( oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 okul başladı lan. üni ye geldik hala lisedeymişiz gibi azar işitioz bi de hocadan. gerzekaalılar. eğitim sistemine koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oh be kurtuldum o gerizekalı deçentlerden araştırma görevlilerinden. bi havaları yok um deli ediyor du beni oh oh oh şimdi bana saygı duyuyor şimdi herkes. ama ben o dünkü halim geri dönmek isterim ya gençtik. ve gençlik gibisi yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar