paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Selam, Bir arkadaşım 2 yıllık Opel Corsa'sını satacak. Araç daha 5.000km civarında :D Otomatik vites kendisi ve 1.2 litrelik motoru var. Araç oldukça ender kullanılmış görüleceği üzere ve bu km de bir şehirler arası yolculuk yüzünden bu kadar şişkin ;) Şimdi onu satıp ikinci el bir araç ile yola devam etmek istiyor. Küçük, otomatik vites ve düşük tüketimli bayan aracı düşünüyor yine. Aklında Golf var ama malum 1.6 tam bir cani, 1.4 DSG ise yeni ve fiyatı yüksek. Sizden ricam küçük segmentte alternatif araç ne olur ve bu Corsa kaça satılabilir ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 2006 Corsa sanirim.. km sinden dolayi 23-24'u var gibi. Temiz Corsa alicisi cikarsa 25 bile verir bana gore. Benim arkadas 20 ye satiyor gerci, 50k km'de.. Altarnatif olarakda Polo cok mu kucuk kaliyor ? Corsa'nin VW kardesi iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bizde bi corsa var 98 model GSI. Daha 7.000 km de... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Selam, Saygı duydum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Toyota Yaris eğer çk küçük gelirse auris dusunebilir ama auris yeni olduğunda ikinci eli çok olmuyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 alsın yaris 1.0 hiç yakmasın .:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 micra alsın? neden satıyo yani neyini begenmemiş onu da söleseydin ona göre önerirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Selam, Tipini beğenmiyormuş :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 23-25 aralığında bi fiyata gidebileceğine ihtimal vermiyorum. Sıfırları o civarda:) 18-20 bin diyorum fiyatına attım kafadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Yaş çok önemli ya. İnsanlar kilometreye falan bakmıyolar... bi arabanın boş ya da full olması, ne kadar temiz bakılmış olması, falan gibi özen ve zamanında para isteyen şeyler 2. el pazarında çok büyük oynamalara sebep olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Alakasız olacak ama dayımda 1998 kasa honda civic hb vardı vtec olan, onu satıp 2003 model mercedes clk200 almıştı.İşin komiği geçen söyledi, hondayı sattığı adama araç için hala 20.000 ytl falan teklif ediyorlamış. 230000km falan sanırım araç. Dayım temiz kullanmıştı, demek halen temiz :). Modifiyeci rüyası olmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Quibble said: 2006 Corsa sanirim.. km sinden dolayi 23-24'u var gibi. Temiz Corsa alicisi cikarsa 25 bile verir bana gore. Benim arkadas 20 ye satiyor gerci, 50k km'de.. Altarnatif olarakda Polo cok mu kucuk kaliyor ? Corsa'nin VW kardesi iste :P Enteresan yav, 2006 Astra bile o fiyata zar zor gider be abi, ne yaptın sen. Aletin 0 ı ne kadar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben sahibinden.com'un yalancisiyim. arkadasta o yuzden mi satamiyor acaba :P hatta 15k km'de 2006 model bi corsa -> tik ben bi detay mi atliyorum ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bir malın bir fiyatı olur birde değeri olur :) Fiyatı istediğin kadar arttırabilirsin ama değeri bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yanlız 98 model temiz vtec bulunmaz nimettir tabiki modif piyasasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Yeni Focus 1.6 diesel için detaylı teknik özellik nereden bulunur acaba? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 2008 Ford Focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bu arada yeni focus iğrenç ötesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 O linkteki Focus ABD pazarı için üretilen. TR pazarına bunu sunacaklar. Önceki versiyon Focus'tan teknik olarak bi farklılığı yok diye biliyorum. Sadece kozmetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar