horten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Fener sinan'ı alsın seneye keyfine baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Haha.Çok iyi oldu ya...:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 harcadilar feneri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fener gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 zico yargıladı feneri bu sezon hahah kadroya bak skorlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Zico gibisi yok! Zico, işte bunu seviyorum! Puahahhaa Kasımpaşa'ya çakalım da fark açılsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Evet +4 fark en az, fazla güven iyi değil haha, geçmişler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 semih daha kadroya giremez. ofsayta çakmışlar sanki semih'i orda duruyo uyanık ya biraz. bursa'nın forvetleri ne kadar kötü ya. o tum nası kaçırdı o golü nası ezdi bütün pozisyonları. maçın sonlarına doğru samet aybaba'nın yüzünü gösterdi adam eğilmiş napiyim diyo o kadar iyi anladım ki kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bursa yeniyor siz yenemiyorsunuz düşünün ne kadar kötüsünüz bursa leverkuseni yener valla ama zicoyu bende anlamıyorum son 5 haftanın en kötüsü deivid en formda adamı kezman gidip deividi koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oradaki amaç farklı. fenerbahçe duran toplardan veya alexin kestiği ortalardan gol bulan bir takım. deivid de alexin ortalarına en iyi yer tutan adamdır. duran top olsun gol atalım beraberlik alalım en kötü düşüncesiyle hareket etti büyük ihtimalle ama, uğur boral'ı niye aldı oyuna diye sorabilirsiniz gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bursa Sevilla'ya 8 atar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bursa maçı kadrosu gs'yi uefadan eler. gencler tecrübelensin biraz demiş zico. olur öle arada. siz rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 6sden ümidi kestiniz sevillaya bursaya bel bağladınız eh bende sizi anlıyorum ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Yok gereksiz laf sokmuştun muhtemelen bu maçın kuyruk acısıyla karşılık vermek istedim. Konuşacak yüzümüz yok zaten Leverkusen maçının üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 her takım maç kaybedebilir kuyruk acısı yok ama gelipte "zico gibisi yok" derken önce bi kendinize bakın.Kendi durumunuzu unutup gelip bunca başarı elde etmiş adama laf atmak gereksiz.Evet bu maçta ziconun hatası var %100 var.feldkamp her maç hatasız mı? takımının başında maça gitmeyen bi adam bunları unutup gelip "zico gibisi yok" demek abesleiştigal etmek. ben kuyruk acısı duymuyorum sizleri görünce gülüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Şahsi görüşüm Zico'da bi numara yok teknik direktörlük açısından. Takımınız çok iyi, gerçekten iyi. Olay bu. Zico'dan menejerlik adına hiçbir iyi hareket görmedim şimdiye kadar. Avrupa'daki başarı da Zico'yla alakasız Aziz Yıldırımın ve futbolcuların eserdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ziconun bende her yönünü sevdiğimi söyliyemem ancak geldiğinden bu yana derbi kaybetmemiş avrupada bişiler başarmış bir takımın hocası ise bişiler vardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Yaptığı tek şey motivasyondur yoksa taktiksel birşey yok. Fenerbahçe önemli maçlara çoook motive çıkıp başarılı oluyor. Zayıf takımlara karşı aynı başarıyı gösterilemiyor bu da motivasyonu tam anlamıyla doğru kullanamadığının bir göstergesi. Geçen sene değil ama bu sene nedense ligdeki motivasyonsuzluk sonuca etki ediyor. Bence daha iyi ve teknik irektörlüğüyle tanınmış bir adam gelse Fener'in başına Fener öttürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 zico kasım paşaya bu kadroyla çıksa anlarım ama sen bursa maçına 10 adamı da dinlendirerek çıkarsan sonuç bu oluyor sanırım..geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 nileppezdel said: Yaptığı tek şey motivasyondur yoksa taktiksel birşey yok. Fenerbahçe önemli maçlara çoook motive çıkıp başarılı oluyor. Zayıf takımlara karşı aynı başarıyı gösterilemiyor bu da motivasyonu tam anlamıyla doğru kullanamadığının bir göstergesi. Geçen sene değil ama bu sene nedense ligdeki motivasyonsuzluk sonuca etki ediyor. Bence daha iyi ve teknik irektörlüğüyle tanınmış bir adam gelse Fener'in başına Fener öttürür.küçük takımları küçümsediğide ortaya çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Eet petek dinçözden şaka gibi şarkısını armaan ediyorum gençlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Fistan said: bursa maçı kadrosu gs'yi uefadan eler. gencler tecrübelensin biraz demiş zico. olur öle arada. siz rahat olun. ooof of yetemediler ulan bursadan dayak yiyip gs ye sataşmak da tam fenerli tarzı işte yenildiniz anasını satim gsnin uefasıyla bunun ne alakası var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yalnız hiç kimse böle bişiy beklemiyodu be ... fener cidden bu seneki en kötü oyunlarından birini oynadı,pozisyona girmekte bu kdr sıkıntı çeken bi feneri uzun zmndır ligde görmemiştim.bu arada gsliler farkı açarız fln demiş erken öten horozu kestiklerini hala öğrenememişler galiba.uefada ilk maçtan sonra da böle şeyler konuşulmuştu aman dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kritik bir yenilgiydi eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Valla zico fazla gaz cikmiş galiba maça :D Geçmiş olsun ya, valla kotu oldu bu, ama napalim işte oldu : ) Belki toplariz, galatasaray'in hata yapmasini bekleyecez, belki bi kaç maç daha yenilecez felan.. Olabilir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar