Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerleveling..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
game-sale.com a verdim ben de bakalım ne olucak sonu :).

Bu arada armory den lvl ına fln bakmak istiyorum ama daha gözükmüyor. Armory nin ne zaman update olduğunu da bilmiyorum. Logout olunca mı oluyor yoksa oyundayken de update ediyor bilen var mı acaba ?
Mesaj tarihi:
Powerlvl yaptırırken an zor iş ilk başlatabilmek. Ondan sonra çok hızlı lvl alıyorlar gerçekten ama ilk başilamaları genelde zaman alıyor. Ve bot kullanmadıklarından kesinlikle emin olun.
Mesaj tarihi:
valla verdim o gün şuan 56 oldu ama 3 gün suspended yedi.Geri kalan levelı gold olarak alıcam.Bottan dolayı değilde Gold'dan dolayı banlanmış.Ama epey hızlı kastılar.Banlanalı 16 saat geçti kaldı 56 saat.
Mesaj tarihi:
Golddan banlanma diye bişi duymadım. Senin acc ile başkasına gold mu kasmış?
Bu arada 2. banda accountun gider yani dikkat et. Neden ban alacağının önemi yok yanılmıyorsam.
Büyük ihtimal bottan banlanmıştır. Mailde gold mu diyor?
Mesaj tarihi:
Yanlız bişey diyimi, 60a kadar kastıracaksan kalan kısım için gold falan almayı salla bence. Zaten golddan 3 gün ban yedin üstüne ban biter bitmez yeni gold alıpta "perma ban" durumuna düşme istersen.
Mesaj tarihi:
1,5 günde daha lvl 22 olmuş daha benim, fena değil hızı ama hızı önemsemiyorum çünkü kendim çok üşendiğim için pl yaptım.

ban yemesi kötüymüş yalnız :/ umarım benim acc ın da başına gelmez.
  • Yeni Oluştur...