KosPer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Powerleveling hala güvenlimi ve powerlevel yaptırdığınız güvenilir siteleri söylermisiniz.Paramızı alıp kaçmayanlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 www.gpl666.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bakalım power-level.net'e teslim ettim hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sidious Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 game-sale.com a verdim ben de bakalım ne olucak sonu :). Bu arada armory den lvl ına fln bakmak istiyorum ama daha gözükmüyor. Armory nin ne zaman update olduğunu da bilmiyorum. Logout olunca mı oluyor yoksa oyundayken de update ediyor bilen var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 log out olduktan sonra max 1 saat içinde update oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Powerlvl yaptırırken an zor iş ilk başlatabilmek. Ondan sonra çok hızlı lvl alıyorlar gerçekten ama ilk başilamaları genelde zaman alıyor. Ve bot kullanmadıklarından kesinlikle emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Kosper sonucunu yazarmısın?Charı teslim alınca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 isimleri yazın plx armoryden hızına bakmak istiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sidious Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 benimkiler başlamışlar da armory den bakamıyorum daha offline olmadı sanırım hehe :p hala not found diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bir deneme hesabı alınır, adamın ne durumda olduğu saniye saniye kontrol edilir :D. Hatta kim olduğunuz belli edilir bot ile kasmaması için baskı uygulanır hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 iyi kasıyor yalnız. 2 gün önce 42 falandı şimdi 53 olmuş. özendim şimdi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 60-70 uzun sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 valla verdim o gün şuan 56 oldu ama 3 gün suspended yedi.Geri kalan levelı gold olarak alıcam.Bottan dolayı değilde Gold'dan dolayı banlanmış.Ama epey hızlı kastılar.Banlanalı 16 saat geçti kaldı 56 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Golddan banlanma diye bişi duymadım. Senin acc ile başkasına gold mu kasmış? Bu arada 2. banda accountun gider yani dikkat et. Neden ban alacağının önemi yok yanılmıyorsam. Büyük ihtimal bottan banlanmıştır. Mailde gold mu diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Involvement in online trading activities zaten dediler açılınca kasalım falan diye dedim kalsın aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Hemen şifreni değiştir. Muhtemelen yuklu miktar altın vardır bankanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bende düşünüyodum pl bak şimdi korkuttun yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 valla 56 level kardır yine 60akadar yaptırcaktım 4 levelıda kasarım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Yanlız bişey diyimi, 60a kadar kastıracaksan kalan kısım için gold falan almayı salla bence. Zaten golddan 3 gün ban yedin üstüne ban biter bitmez yeni gold alıpta "perma ban" durumuna düşme istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sidious Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 1,5 günde daha lvl 22 olmuş daha benim, fena değil hızı ama hızı önemsemiyorum çünkü kendim çok üşendiğim için pl yaptım. ban yemesi kötüymüş yalnız :/ umarım benim acc ın da başına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 mail falan atmışlar o zaman o parayı, öyle tespit edebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 absolut said: Hemen şifreni değiştir. Muhtemelen yuklu miktar altın vardır bankanda smiling smiley hahaha tarihe geç çaynasa farmır tokatlayan türk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Level alırken para item zart zurt için iyi oluyor ban yediğine göre yuklu miktarda para aktarmış ne için kullanabilirki o kadar parayı power levelingte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kasmayı hızlandıracak pot, item falan alıyodur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Büyük ihtimal başkasına bot ile para kasıyordur veya bi para işlemi sırasında aracı kullanılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar