GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 http://www.renaissancekingdoms.com/ bu oyunu oynuyan var mi ? browser oyunu, osmanlida oynuyorsun , ozamanin bütün kralliklari var, keşanda başladim öyle pek bişide yapmaya gerek yok. oyuna osmanli vatandaşı olarak başliyoruz ( türkiye secersek tabi) sonra iş güç sahibi falan , kanunlar kurallar oyuncular tarafindan koyuluyor şimdilik anladığım kadariyla. europa universalis sevenler bir göz atsınlar bence :)) soru cevap forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Üye oldum. Scotland'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 benimde shaerl ad. osmanli keşandayim. sponsora yazınca ne oluyormuş bilsem söylerdim :) sen baştan üyelik al bence yol yakınken beni yaz ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Çıktım ben, kredi kartı falan istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yok ya ne kredi karti :) klasik browser oyunlari gibi premium üye olana şunu vercez hedesi gelmiştir karşına. sallama bile onu . forumlarina bir göz atın bence, siyasi teşkilatlanmalar falan var. partilerin alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 üye oldum da hangi krallıkta yaşayacaksın tarzı birsey sordu, bir tek england ve scotland var ? sabancı'dan, okuldan giriyorum o yuzden mi ebledi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sonra tekrar şeçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kralliklar türkçe linki buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 tamam england dedim de, sonra nasıl secicem ? profile'dan turkey'i sectim, hala worcester'da takılıyorum eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 keşan a nasıl gidiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 beni otomatik atti sanırım keşana ama eyalatlere basıp başka yeri seçip taşın diyebiliyorsun. eyaletlerde seyahate basınca altta bıde ufak bır yazıda var harıta dısında , gidebileceginiz yerlerin listesi diye, orda butun ulkeleride sıralamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 iki gün bakmadım açlıktan ölmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 canlandirabiliyosun. yemek yemek lazım bide. bende çok nadir bakıyorum. osmanlının nüfüsü çok görünsün diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar