Ytse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Su anda ay tutulmasi gerceklesiyor, hala uyanik olanlara duyurulur edit/dasaaa: dün 06 am gibi görünce heyecan yapmıştım. Akşama uplanırsa başlık millet de benim gibi heyecan yapmasın -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ay tutulmadan önce açacaktın topiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 valla 10 dk olmuş ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 tam sigara içmeye çıkmıştım vallahi denk geldim nolüyo leyn dedim kendi kendime.. meğerse ay tutulmuş. su içtim yattım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 insan önceden söyler direk gözüküyordu buradan ay lan nekadar barlak kafama kafama ışığı vuruyo dedim öcümü alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ay tutulmasinin neyine bakcazki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bırakmıslar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Quibble said: bırakmıslar mı? yapma abi bea:D yaw bu topiki dun acsaydın da bizde sigara keyfi yapsaydık ayla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 sabahada deprem oldu marmarada zaten depreeeem ay ay ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 millet ay tutuldu ay çok uzak diye bir tepki veren çıkacağını sanmıyorum :P keşke önce haber verseydin yatmaz izlerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 benimde sabah boynum tutuldu, geberdim okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kim tutmuş kii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Pittsburghdan cok guzel gozuktu valla ciktim izledim 1 saat. En son kismina ulastiginda cok guzel bi kizil renge vurdu. Flickr da album var duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 limk pilis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 dün gece tam olarak izleyemedim ancak bütün gece boyunca hava gece 5-6'daki gibi aydınlıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar