silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Beyler Resimde gordugunuz sıyah noktolar belli bir sure sonra ekranın her yerını kaplıyor ve gıdıp gıdıp gelıyor..Oyunu wındows a ındırp tekrar cıkarttıgımda ıse 10 veya 15 sanıyelıgıne duzelıyo..SS alınca cok fazla cıkmamıs ama baya bı doluyo..Bu sorunu yasıyanınız varsa yardım edebılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 DirectX yüklü mü bilgisayarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet 9.0c yuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Bir ara outlandde özellikle nagrandda uçarken karşıdaki dağların bazı alanları kaybolup geri geliyordu, çözmek için herşeyi denedim oyunu dahi silip yüklemiştim. 1-2 patch sonra yamandı ve düzeldi, bu tarz bir sorun olabilir, aklıma başka birşey gelmiyor şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Grafik ayarlarında vsync kapalıysa onu açarak bi dene. Vsync'i kapamak grafiklerde kopulmalara yol açabiliyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 valla kapasam da acsam da aynı olay...yanı 2 ayda bı kesın boyle bısı oluyo nıye anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Aynı olay bendede oluyor. Vashj, Kael ve MH yapmışlıgım var her tarafı kaplanmış şekilde. Resmen pc yi kaldırıp atası geliyor insanın. Berbat birşey. Neyse hissiyatı verdikten sonra çözüme geçelim; Fanı temizlersen geçme ihtimali oldukça yüksek. Yani benimkinin olayı fan kirlenmesi. Temizliyorum. 2-3 hafta falan beni idare ediyor. Sonra olmaya başlayınca tekrar temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 temizliyelım de gecmesse kırarım valla kıraırm o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ekran kartının ramlerinden meydana gelen bir bozulma , genelde tamiri yoktur , arkadasın ısıyı dusurerek gecici bir cozum bulması sasirtici, uzun vadede ekran kartı cope atılır diger bir olay bazen de psu unun yeterli guc uretmemesi ve ekran kartının yuk altında gerekli gucu cekememesinden de kaynaklanabiliyor bu sorun o yuzden ben derim ilk once kaliteli bir psu ile dene yine oluyosa ilk dedigim hadi eyvallaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Valla ekran kartı hariç makına yenı yanı 3-4 aylık falan..psu da sorun olacagını zannetmıyorum bencede ekran kartından dolayı..bakalım yenı ekran kartı yolları gozukuyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ekran kartının driverını update etmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 clean & clear (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 driver la filan alakası yok , ya psu ya ekran kartı ram i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Bendede aynı sorun oluyordu 1600x1200 4x multiscale oynadığımda çözünürlüğü deişip 2x multiscale yapdım geçti çözünürlükleri tek tek denemeni öneririm belki bi yardımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ekran kartı rami büyük ihtimal ile o zaman cünkü 2 tane wow actıgım zaman 2 farklı acc den benimde basıma geliordu o bozulma asırı yüklemeden grafik saçmalıyor... simdi aklıma geldi 3 4 yıl geçti üstünden sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Butun ayarları denedım butun cozunurluklerde oluyo..ama genelde makına cok acık kaldıgında oluyo..yorumlarınız ve yardımlarınız ıcın saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ekran kartın ısındığı için oluyor, fan vs dene belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar