Mino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Arkadaşlar bu oyunu tam performansta oynayıp oynayamayan var mı diye merak etmiştim. v122 MAME sürümünde %25 hızda ve seste gidip gelmelerle bir şekil oynanıyor (os x te) Acaba normal windows'ta tam hız oynayabiliyor musunuz diye soracaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 mk4ün pc versionu da var, en iyi performansı ondan alırsın sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Aklımdan çıkmıştı pc versiyonu -.- doğru tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 rakip tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Hortlatmak gibi olmasın ama Windows harici adam gibi emülasyonunu araya araya Nintendo 64 versiyonunu buldum. (o derece hastasıyım 2 sene mame emülasyonunda gelişmeleri takip ettim) Windows harici işletim sistemi kullananlara önerilir. PC versiyonuna göre HD üstü çözünürlük, FSAA (4x e kadar), bilinear filtreleme ve 2xSuperSAI desteği getiriyor. Grafikleri PC versiyonundan daha güzel hatta internetten izlediğim arcade görüntülerle kıyaslarsam aynı diyebilirim. OS X kullanıcıları sixtyforce adında aratabilir emülatörü. Linux için Mupen64. (Windows sürümü de var ama MK4 olunca gerek kalır mı bilmem. 60 karede vsyncle sürekli oynatıyor soğuk havada kombo hızına yetişemiyor parmaklarım o derece. Normalde ultimate da bana mısın demeyen ben hacamat oldum oyunun hızına. Alışmam zaman alacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar