progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Playstation networkten bir kaç oyun satın alıp indirmek istiyorum ama amerika ve ingiltere hesabımdan denediğim zaman kredi kartını kabul etmiyor. Türkiyeden kayıtlı olduğum hsaptan zaten PSN e girilmiyor. Acaba PSN den bir şeyler satın laıp indirmenin yolu var mı yoksa Sony'nin türk PSN'i açmasınımı beklemek şart. (Ki uzun süre açacağını sanmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 world kartla us storedan alış veriş yaptım, çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ben Denşzbank bonus(mastercard) kart ile denedim olmadı. World card'ın ne farkı varda o oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 vala yapıkredinin kartı world kart. ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bonus kartımla internet üzerinden bir sürü yerden alışveriş yaptım problemsiz olarak. Acaba girdiğim adres gerçek olmadığından olabilir mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 vala kredi kartı için adres giriliyor muydu hatırlamıyorum ama us store için aldığım hesabım adresi sallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bende maximum la aldim sorunsuz. adres önemli değil. baska bi kart dene ya da elemanlari ara anlat durumu :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 UK'da kredi kartları bir filtreden geçtiği için alışveriş yapamıyorsunuz. fakat US hesabı açıp, PSN US'de rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. unutmadan, adres bilgisi istendiğin de gerçek bir amerika mahallelerinin posta kodunu girmeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 new york posta kodu yazıyorum, street adres kısımlarını sallıyorum, city new york diyorum kabul ediyor. Kredi kartı bilgilerini giriyorum billing adress yazdığımla aynı olursa card not valid uyarısı veriyor ama eğer billing adress aynı değil dersem karta laf söylemiyor yeni adres istiyor. Acaba bana yazacak bir adres söyleyebilir misiniz? ayrıca normalde netten alış veriş yaptığım iki farklı kredi kartı deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 worldcard kullandım sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 @progamer said: 3566 South Higuera #300 San Luis Obispo, CA 93401 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 mayhem dediğin adresi yazdım hatta doğru yazdığıma eminim ama addres not validde ısrar ediyor. Fakat niyeyse adress valid olmadığı halde kartımdan 1 dolar çektiler yinede. Madem valid değil niye para çekiyorlar. Madem para çekiyorlar niye izin vermiolar bütün ödemeyi yapayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar