Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n99i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

dün gece arkadasım aradı 400 liraya n99 buldum dedi sevindim psp mi sattım aliim diye arkadas telefonu bi getirdi oda ne:S bildiğiniz yalancıktan n99i
ahanda resim

televizyonu var içinde symbian bile yok bildiğimiz eski sistem telefondan palm gibi kalemi var böyle ama kalemi kullanmana gerek yok eski menü böle:) azdaha alıodm aman piyasada görürseniz aldanmayın arkadaslarınızada anlatın ^^

a buda arka tarafi

ahanda buda sitesi

Mesaj tarihi:
valla n95 in bile çakmasını yapmışlardı adamlar.

hatta çakmasını yaptıkları modellerin orjinallerinden daha üstün özellikleri varmış, çift sim kart falan (:P)(:P)

Zönk
(not: bu linkteki resim gayet kanlı canlı gerçek bi nokia sanki ya :) )
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bugün bizim ufaklıkların elinde gördüm aldım inceledim televizyon olayı gercekten çok güzel ama başka hiçbi özelliği falan yok. :D

2-3 saat tv seyrettikten sonra şarjı falanda bitio 200 milyona satılıomuş. Almak isteyen olursa bana ulaşsın yönlendiriyim :)
Mesaj tarihi:
2 hafta önce doğubeyazıtta pasajda gördüm 180 ytl fiyatı ama bundan daha özel bişi vardı;c2duo sonyy laptop vardı 1500 ytl ye,dikkatinizi cekerim sony değil SONYY
Mesaj tarihi:
arkadaşını kazıklamışlar 200m e satılıyor genelde bu telefon. ayrıca çakma fln ama fiyatına göre güzel telefon. tavsiye ederim şahsen.

edit: birde NOKIA değil bu telefon, NOKLA eheh.
  • Yeni Oluştur...