Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğlence olmuşuz haberimiz yok

kemalisthllwndr

Öne çıkan mesajlar

Pek sosyal değilim diye lise yıllarında benimde arkamdan konusurlarmıs yok bu gay mi, satanist mi bilmemne diye. Akılları sıra benimle oynamak için yanıma gelir, naber,kız arkadaşın var mı falan diye sorarlardı. Ağzımdan laf alıp benimle dalga geçicekler. Salağım ya ben. Demiştim kıza, yok ben kerhaneye gidiyrum düzenli, daha ucuza geliyor diye; bir daha bulaşmadılar. Bir iki kere de evi arayıp .... senden hoslanıyom bulusalimmi diye aradilar, ''vereceksen geleyim, vermeyeceksen beni yorma '' diye cevap verdim. Son sınıfta baya rahat ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla açıkçası tahtaya şiir yazma yalnız takılma cool ol demiycem.Bırak insanlar için yaşamayı her şeye parmakta kaldır tahtaya da çatır çatır şiir yaz.
LAKİN kendini ezdirmiyeceksin.O kalın kıza vurucaksın n'apıyorsun sen derse 3 kere özür dilemek yerine 3 kere daha vurucaksın.Senin eksiğin insanların dalga geçmesine sebep olucak pozisyona düşmek değil, dalga geçmelerine göz yummak.
Bir kere maskara oldun mu gözlerinde osursan olay olur önüne geçemezsin.Şahsen lise veya orta okul olgun insanlar için çok zor, tam bir embesil koğuşu , ben atlattım çok şükür.
Son olarak ne yaptığın değil nasıl tepki verdiğin önemli.Bazı şekilleri sokaktaki adam yapsa kro olur başkası yapsa cool rahat tarz çocuk olur, senin kendine güvenin tepkileride değiştirecektir
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar tamam ben sorunu kökten hallettim kendimce rayına oturttum gidişatı.

zaten beni ezecek babayiğit çıkmadı daha sınıfta. sorunum bir iki tane beyinsiz kızla idi onları da nasıl alt edeceğimi 2 yaş büyük bi ablamız saolsun öğrenmiş bulunmaktayım.

yorumlar için saolun

not: tahtaya şiir yazanın eli kırılsın :D
Sosyal ağlarda paylaş

abicim müzik dinle kitap oku vs. de tahtaya şiir yazma harbiden ya

onun dışında takdir ettiğin insanlarla da konuşamama iletişime geçememe gibi bir durum yoksa tehlike de yoktur. çevrendekilerden haz etmiyosan da dalgana bakmaya devam edeceksin. Milletin gerizekalı muhabbetleri sırasında kaybettikleri zamanı adam gibi kullanmış olarak ilerde çok imba bi insan bile olursun kim bilir.

Uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin sdf neyse ya işte, takıl yani geçici şeyler hep onlar =p
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Pek sosyal değilim diye lise yıllarında benimde arkamdan konusurlarmıs yok bu gay mi, satanist mi bilmemne diye. Akılları sıra benimle oynamak için yanıma gelir, naber,kız arkadaşın var mı falan diye sorarlardı. Ağzımdan laf alıp benimle dalga geçicekler. Salağım ya ben. Demiştim kıza, yok ben kerhaneye gidiyrum düzenli, daha ucuza geliyor diye; bir daha bulaşmadılar. Bir iki kere de evi arayıp .... senden hoslanıyom bulusalimmi diye aradilar, ''vereceksen geleyim, vermeyeceksen beni yorma '' diye cevap verdim. Son sınıfta baya rahat ettim.

Oha lan çok pis karizma yapmışsın. Ben asosyal karizması yapayim diye yıldır tek kızla konuşmamıştım. Boşa zaman harcamışım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...