SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bayburt-Demirozu karayolu kenarında, bir kurt ayakta donarak ölmüş vaziyetti bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yaşı kücük gördügüm kadarıyla :/ yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 buna yazık da, 4 insan da öldü bu arada soğuklardan. Ayrıca kim bilir daha ne kadar canlı ölmüştür. yalnız çok garip ölmüş ya. ayaktayken nası becermiş böle yürürken falan durakalmış ööle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 İnsan ölünce kişi başına düşen milli gelir artıyor abi. Ama ya bu hayvancağız? UYUMAYIN ÜLKÜCÜLER SAHİP ÇIKIN KURTLARINIZA asdşklasdklasdas. Ama kötü birşey abi. O insanların bir şekilde kafalarını kullanarak gidebilecekleri yerler var. Ama bu hayvan dağda ne yapabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Thaumiel said: UYUMAYIN ÜLKÜCÜLER SAHİP ÇIKIN KURTLARINIZA asdşklasdklasdas. abi sana sahip çıkamamışlar. kurta nasıl sahip çıkalım? derler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 konuyu hemen başka yerlere çekmeye başarmıssınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hakkaten ha puhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 cüneyit abimizin yıkılmayan adam filmindeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 LonelyWolf said: Thaumiel said: UYUMAYIN ÜLKÜCÜLER SAHİP ÇIKIN KURTLARINIZA asdşklasdklasdas. abi sana sahip çıkamamışlar. kurta nasıl sahip çıkalım? derler... Ahaehaehaeh. Bana nie sahip çıksınlar? Ülkücülere gönderme yapılamaz mı? KAFATASÇIYIM BEN, SENİN ALNINI KARIŞLARIM alsşdkasşdlkasld :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yazık olmuş hayvana :/ hoş gerçi yüze yüze bir karşılaşmada o hayvanın beni parçalama ihtilmali olmasından dolayı bunu dediğim için kendimi salak gibi hissettim bi an d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yururken nasil donulur ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Odeon said: yururken nasil donulur ya :s açtır yemek aramaktan yorulmuştur, dışarısı soğuktur, hafiften miskinlik baş gösterir.adımını atacak takatin kalmaz.birde kar cok birikmişse bata çıka gidemezsin.bitkinleşirsin öylece kala kalırsın.kum çölüne batmak gibi bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ahah mesajım silinmiş, ya ben anlamadım kurdu mu kürt'ü mü kastediyor bazı insanlar noktalı harf kullanmıyor sanki kürtler ölsün dedik mal mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 gomonist saldırısıdır apaçık cCc hepimiz ayakta ölen kurt uz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yalnız şimdi bu böyle heykel gibi mi kalmış cidden? oha nasıl bi soğuktur ki o? bu hale gelmeden önce ölüp devrilmesi gerekmez mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Uzulmek fayda etmiyor, vah vah diyeceginize cidden onem veriyorsaniz gidin bi evsize yardim edin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kurtlar default olarak evsiz değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ayakta bekletenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 can dostuma msj atın en aızndan yemeği karşılansın 1 hayvanın telefonumu bulabilsem yollucam ama numarayı unuttum artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kurta çok üzüldüm ama o abinin kurdun yanındaki turistik gezideymiş gibi anı fotoğrafı ve o ifade ilginç geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ardeth said: yazık olmuş hayvana :/ hoş gerçi yüze yüze bir karşılaşmada o hayvanın beni parçalama ihtilmali olmasından dolayı bunu dediğim için kendimi salak gibi hissettim bi an d: kurtsenı neden parcalasın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 huun said: cüneyit abimizin yıkılmayan adam filmindeki gibi. doğru keyword'u ilk giren : huun kazanıyor : 15 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bence ölmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 mahmut tuncer said: ahah mesajım silinmiş, ya ben anlamadım kurdu mu kürt'ü mü kastediyor bazı insanlar noktalı harf kullanmıyor sanki kürtler ölsün dedik mal mısınız eziksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar