dronevil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 account um 3 gün önce falan hacklenmişti ama allahtan sadece inventoryde bir kaç item satıp 20g mi hüpletmişlerdi. şifremi falan değiştirdim format attım bilgisayara patch match derken 2 gün giremedim bu sabah maillere bakayım derken blizzard bana mail yollamış. aha mailde yazanlar; Account Name: ****** Type of Violation: Involvement in online trading activities Investigation Concluded: 19/02/2008 Consequences for Account: Account suspended for 72 hours, Password Reset and Final Warning issued. acaba hackleyen adam bir haltlar yedi de onun yediğini ben mi çekiyorum? acaba bir yere itiraz etme şansım var mı? sabah sabah sinir oldum yaa sen hem güvenliği sağlayama hem de direkt sorgusuz sualsiz banla accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Güvenlik sorunu kullanıcı taraflı yoksa herkesin acc hacklenirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Acc. banlanmamış, 3 gün suspend yemiş. Bunu Blizzard'a iletmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 böyle bir olay arkadaşımında başına gelmişti. Hemen hallettiler onunkini mail atman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sağolun mail attım bakalım cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar