ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Selamlar Ben bu gidişle shadownbaneye alışamıcam o yüzden galiba DAOCa geri dönücem. Yeni paketleri almayı düşünmüyorum zaten elimdeki bilgisayarlarla da yeni paketleri kaldırabileceğimi sanmıyorum. SI oynarken bilgisayarım gayet iyi kaldırıyordu da Atlantis için ne kadar kaldırır bilmiyorum. Elimde iki bilgisayar alternatifi var şimdilik. Biri SI oynadığım desktop bilgisayarım. P4-1,7 - 512 DDRam 266 - 128mb. Asus 9600xt ya da şu an kullandığım laptopum HP dv2172ea Core 2 Duo T5500 1,66 GHz 2x512 MB DDR2 667 MHz GeForceGo 7200 128 MB TurboCache Laptopla oynamak sanki daha mı iyi olur?
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Haaa söylemeyi unuttum min. knfigurasyon p3 ve 64mb ekran kartı olarak geçiyor.
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 toa ile girilmiyo artk adsadfsada naptn abi desktop ile oynarsın grafiklerdenm kısıp bütün exp packleri kaldırır
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 laptopla oynaman tahmınımce daha iyi olur ben kendı laptopumdan Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6000) (6000.vista_gdr.071009-1548) Language: Turkish (Regional Setting: Turkish) System Manufacturer: Intel Corporation System Model: Crestline & ICH8M Chipset BIOS: Ver 1.00PARTTBL Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2046MB RAM Page File: 1064MB used, 3245MB available Windows Dir: C:Windows DirectX Version: DirectX 10 2 tane daoc acıp gram kasıntı olmadan oynayabılıorum masaustuylede oynarsın grafikleri kıstıgın taktirde fazlada kasacagını sannmıyorum modellemeleri golgeleri terraini classice cevirirsen tabii
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ezmode said: toa ile girilmiyo artk adsadfsada naptn abi desktop ile oynarsın grafiklerdenm kısıp bütün exp packleri kaldırır TOA ile girilmiyo mu? SI veya TOA üzerine catacombs ekleyip girebiliyorsun bildigim kadarıyla ille de son 2 pakti almak gerekmiyor bildigim kadarıyla son pakedi kaldırcağını sanmıyorum bilgisayarın SI'yı gayet güzel kaldırıyordu ama çoook sular geçti altından. 50.lvl infilim vardı onla girip akşamları bir kaç saat takılayım rvr felan diyorum. Şİmdi bilgisayar alasım yok alacaksam warhammer çıkınca almayı tercih ederim.
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 catacombs'a kadar dier expansionlar bedava... darkness rising ve labyrinth of the minotaur'u alman lazım eger exp alacaksan oyunada TOA ile giremezsin min Catacombs client'i
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Yanlış biliyor ya da hatırlıyor olabilirim. Eskiden bir klasik client vardı bir SI client ve Bir tane de ToA çıkmıştı. Diğer çıkan clientler(son 2 haric) önceki clieentların üzerine yüklenen eklenen şeyler şeklindeydi. Yani onların kendii clientleri yoktu. Frontiers Catacombs vs. eger SI oynuyorsan SI üzerine ToA oynuyorsan onun üzerine kurulmuyor muydu. Yani bugun SI clienini update ettiğimde o ToA yı da kapsamayacak, ToA bölgelerine giremeyeceğim yanlış mı biliyorum? Bu arada ne bu serserverların hali nedir bööle. 65 kişi var yaaa :(
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yalnıs yere bakıyosun galiba sen us serverlarına burdan bakabılırsın www.camelotherald.com sağ tarafta gorunuyo ayrıca oyunun full download linkide var 3gb kadar full catacombs cekiyosun direk akıyosun oyuna accountu aktif ettikten sonra
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Yok oyuna girişte serverlara bağlı kişi sayısından bakıyorum da gündüz 60 akşam 150-200 civarı insan var server boş resmen :(
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bence laptop a desktopun monitorü kalvyesi ve faresini bağlayıp oyna.
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Eğer laptop daha iyi çalıştırırsa öyle yapabilirim çok mantıklı Gördüğüm kadarıyla en kalabalık server gareth diye bir server benim karakter Kay serverinde idi var mı kay de hareket yoksa yine karakter mi kasmak lazım başka serverda?
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ya o gordugun serverların hepsi CLUSTER birbirine bvaglı yanı biz killibury de oynuyoruz 1500 2000 kisi oluyo aksamları kalabalıktan sikayet ediyoruz keyfin bilir killibury albe gelirsen yardımcı oluruz.
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Killury mi? Nasıl? Ben bu oyunu oynamayalı çok unutmuşum çok da değişmiş açıkcası. Biraz daha açar mısın anlattıklarını?
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 senin o login ekranında gordugun once server aslında oyle digil mesela palomides guinevere merlin bors gawaine nimue percival bunların hepsi tek bi sunucu küme halinde
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Benim laptopumun sistemi şöyle: Intel Celeron 1.7 Ghz M İşlemci 512 MB Bellek 60 GB HDD Ati x200 Ekran Kartı (128MB ) 15'' TFT Renkli Ekran 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegre 10 / 100 Mbps Ethernet Bağlantısı IEEE 802.11b/g Kablosuz Bağlantı CD / DVD-ROM Okuyucu-Yazıcı 4 x USB (V. 2.0) Port Türkçe Q klavye Ses Kartı Bir 512 MB ram de ben taktırdım. Yalnız ekran kartı ramden paylaşımlı. Yani 896mb ram kullanıyorum. Bu sistemle pek zorlanmadan labirentte dolaşabiliyorum. Tek tük taılmalar oluyor. 1-2 ayarı da kapattım ama görüntüde öyle çok büyük bir değişim yok. Tek sorun büyük kale savaşı gibi durumlarda takılmalar olabiliyor. Ama senin laptopta çok bir sorun olacağını zannetmiyorum. Serverlardak bahsedecek olursam, classic serverların normallerden farkı TOA'nın olmaması ve buffların bir range'i olması. Bir de level 20den başlama olayı yok. Ben classic-midgard'dayım. Eğer classic oynamak istersen yardım edebilirim.
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 KAy' de bi tane 50.lvl infil'im var aslında yeniden karaker kasmayayım, çünkü yine infil yaparım Onun yerine hafta sonları biraz karakteriadam edeyim akşamları takılayım diye düşünüyordum 15 günlük bedava olayı var ya ondan açtım bir tane denedim akşam Laptop acayip kıllattı yeniden driver yükledim windowsu performans ayarlarına aldım oyunu da performans ayarlarına çektim öyle çalıştırabildim ama bir süre sonra kapanıyor ve camelotta hafif zorlanıyor. RvR ya da raid'e gelebileceğini. Ayrıca 10dk. sonra kendi kendine kapanıyor. Çok da ısınıyor. Sanırım desktopa kaldık :( Akşam herhalde format çekerim desktopa ve catacombs denerim durum uygun olursa açarım eski acc.mi ya da açar denerim kalabalığa girmeden anlayamam çünkü. KAy' de var mı guild vs. eğlence raid toplu işler vs. ya da serverlar bağlıymış onla bağlantılı serverlarda
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bu keyboard daki kontrollerin ayarları bir versiyondan diğerine nasıl aktarılır? Bir bilgisayarda becerdim digerinde beceremedim.
Öne çıkan mesajlar