Quibble Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 -fps -yari strateji; bole base kuruyordun, base de herseyi kullanabiliyordun falan.turret diktiginde turretin icine gecebiliyordun misal. -oyun gelecekte geciyor bi kac yuz yil ekleyin iste. -bole yerden 1 metre yuksekte ucan ucak/araba/tank gibi vehicle lar mevcuttu. -RA'daki gibi bu vehicle lari cikartigin bi yer insa ediodun. -uzaylilara karsi savasiyodun.(walla bak) -baskada hicbisi hatirlamiyorum hangi oyun acaba bilen var mi? not1: oyun unlu bile olabilir ama ben hicbisi hatirlamiyorum:( not2: bu oyunu 2000 yilinda oynamistim sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 red alert konseptli adını hatırlayamadım bende. yada battlezone olabilirmi ? onda base kurma varmıydı hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 battlezone tanidik geldi bi bakiniim evet battlezone turuncu renkden hemen anladim :D cok saol valla simdi nerden bulcam ben bi oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Savage var bahsettiğin türde ama o postmodern değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bide C&C Renegade vardır. multi çok zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 renegade :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Uprising de Battlezone'a benzer güzel oyundur.. Bilmem hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Battlezone dediği. Efsane oyundur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 wargames diye bi cd vardı bende, onun içinde tam bu anlattıgın gibi bi oyun vardı çok eskiden oynardım, eve gidince ismine bakabilirim, böyle karanlık bi atmosferi falan vardı dogrumu hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 KKND crossfire olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 100% battlezone thread closed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tesekkurler arkadaslar.. Battlezone evet, Slat link verdi dl de ediyorum herkez saolsun bi kere daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar