Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 vodafon mu ne şeyimse reklamları cok hoşuma gidiyo.adamlar rakip bi firma olarak cok kral şahsen.almayı düşünoyrm 2. bi hat olarak.yeni reklam süper hele dsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 pis zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bence vodafonların reklamları çok tırt anne ben afrikaya taşınıyorum ay çok uzak siktirsinler böyle reklammı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 lan sanki her gün yurtdışına çıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 mana pot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bencede çok bktan, yaratıcılık yok zaten bizim reklamcılarımızda ben daha iyisini yaparım!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 o reklamlardan dansöz olacam okulu bıraktım diyen kıza mantıklı diyen baba bölümü rtük kararı ile yayından kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 şunlara bakın ya adamlar 5 dakika 1 kontor yapıyor ama illa ki turkcel de kazık yiyecek ya. buradan reklam yaptığım anlaşılmasın ama. turkceli göklere çıkarırken diğerlerini ezmeyin. ben turkcel hayatımda hiç kullanmadım ve çevremde arkadaşlar 35 ytl le lere aldıkları hatları teker teker iptal ettiler. şu an da vodafone ve avea kullanıyorum sabit kafalı ülkede çok illaki kazık yiyecek siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bende avea kullanıom turkcell i iptal ettirdim avea rule 10dk konuşuyo 2 knt mü ne yiyo şaka gibi 5000 sms atıon avealılara yada 500 sms herkese miss gibi kebap yaa öteki türlü turkcell e para dayanmıyodu iyimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 diyorlar ki turkcel de bağlantı züper miş falan benim sarj bitsin de turkcell züper bağlantısı bi sey yapsın göreyim iyice kıl oldum ya.arkadaş ben turkcell kullanmayacağım. eskiden 35 ytl ye alamadığım o hattı şimdi 20 kontor dahil 3 ytl ye aldım. ama kullanma ihtiyacı duymadığımdam iptal oldu. avea ney se de vodafone de ben hiç hattın gittiğini görmedim bu zamana kadar 2002 den bu yana vodafone kullanıyorum. turkcel de yepyeni cancıklarım 3 lütarifesi sen ben ve cüzdanlarınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 turkcel(td) vod,avea(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 SON_SAVASCI said: turkcel(td) vod,avea(tu)+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 NİE KÖTÜ LAM REKLAM? -siz kardeşsiniz evlenemessiniz -skandal bölümü süper bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 slickers said: bence vodafonların reklamları çok tırt anne ben afrikaya taşınıyorum ay çok uzak siktirsinler böyle reklammı olur Adam çok içten eleştirmiş ama. Katılmasamda alıntıladım. Evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 slickers said: bence vodafonların reklamları çok tırt anne ben afrikaya taşınıyorum ay çok uzak siktirsinler böyle reklammı olur adam sana orada diğer hatlar da böyle konuşacaksın gel bize demek istiyor tabi anlarsan aganigi naganigi oluyor da o neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oom out of mana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar