GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 en iyi holy paladin talentı nasıl olur ? gösterirmisiniz pve için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 şöyle bişey belki olabilir Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 nihilum'un holy palasına baktım 50 / 11 sanırım gayet iyi :) tskr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bu build ne pvp ne pve garip saçma sapan bir şey olmuş. ziyan talentlar var. pure pve healer spec: http://www.wowhead.com/?talent=sVxuMgzheotxMuhZx bu da arena specim: http://www.wowhead.com/?talent=sVphMxkueotVMphMc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 pve paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 42-14-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 PvP Holy Pala gibi olmalı, * Arena da Lay on hands kullanamıyorsunuz,, o yuzden imp. lay on hand tavisiye edenler yalan :) * herkese yapacagınız buff BoK o yuzden mutlaka alınmalı * imp. conc. aura ve Stoicism cok onemli * keza healer olara disorient ve stun da olmamanız yada min. e indirmeniz lazım, Ben biraz daha PvE spec le arena yapıyorum ama Full arena focus olsam bunu yapardım, Astral ın Arena spec de kullanılabilir imp. conc. aura dan dolayı Spiritual Focus dan 1 cıkarılabilir ama verilecek yer cokda farketmiyo bence :) ama genelde ilk focus targetlar cloth wearerlar oldugu ve genel de istemli istemsiz sacma yerlere kactıkları/blinke attıkları icin aura 40 yard olmalı derim tercih meselesi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Aluriel'in verdigi guzel olmus bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Alurielin talent güzel, Blessed Life(3)+Improved LOH(2) yenine İmproved Judgement(2)Unyielding Faith(2) benim tercihim, kalan 1 point imp loh olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 blessed life alabilen bütün buildlere şiddetli tavsiyemdir, pve'de bile bilumum önüne geçilemeyen aoe veya periodic dmg'yi bile azaltıyor %5 ortalama. yerine alınabilecek daha iyi birşey yok prot'a filan derin girmek istemiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=sVxubgkGeotxMuZx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şu righteous furye vermek yerine blessed life a verseniz daha iyi %10 proc rate %50 damage bunları çarp birbiriyle %5 damage absorb zati + strikelardan %50 damage almakta cabası righteous fury pvedede pvpdede gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 imp conc aura ve stoicism alabilmek icin righteous fury'e veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 pvp içinse onlar zaten blessed life ile beraber alınabilirler, benim buildimle üçü de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 The_Delucian said: PvP Holy Pala gibi olmalı, * Arena da Lay on hands kullanamıyorsunuz,, o yuzden imp. lay on hand tavisiye edenler yalan :) * herkese yapacagınız buff BoK o yuzden mutlaka alınmalı * imp. conc. aura ve Stoicism cok onemli * keza healer olara disorient ve stun da olmamanız yada min. e indirmeniz lazım, Ben biraz daha PvE spec le arena yapıyorum ama Full arena focus olsam bunu yapardım, Astral ın Arena spec de kullanılabilir imp. conc. aura dan dolayı Spiritual Focus dan 1 cıkarılabilir ama verilecek yer cokda farketmiyo bence :) ama genelde ilk focus targetlar cloth wearerlar oldugu ve genel de istemli istemsiz sacma yerlere kactıkları/blinke attıkları icin aura 40 yard olmalı derim tercih meselesi tabi :) birak sen talent yapma pvp için ^^ pvp talenti böyle olur pvp talenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 benmi yapmayayım nedir yaw ? ek olarak self damage reductionlar cok onemli degil bence Arena da pala icin, neticesinde en son öldürüyolar bizi herkesi kestikten sonra, CC ftl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yoo, önceki gün çok güzel peşime rogue taktılar hiçbirşey yaptırmadı shield bitince. entrapment üzerinden koşuyorum adam cloak of skills açıyor, bitince kidney basıyor tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar