Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar nedeniyle tatil olan uniler...(salı ve çarşamba için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kocaeli tatil mi değil mi? habertürkte ve skytürkte alt yazı geçmiş tatil diye, ama yerel haber ajanslarına, il milli eğitim müdürlüğüne, okulun sitesine baktım tatil olduğu yönünde bi açıklama yok?
Mesaj tarihi:
yildiz, sehre elektrik verilemeyen hayatın felç olduğu o meşhur dönemde bile tatil etmedi , 92 yılda sadece bir kere hava muhalefeti nedeniyle tatil olmuş, o yüzden hiç kimse okul tatilmi diye sormaz bizim okulda, nitekim olmadı da..
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
ISIK TATIL

ALLAHINA KURBAN!

warya 10 dakka falan once tekrar okulu aradım son bi kez şansımı deniim die 11de taksimdeki serwisle gidicektim okula sordum yine YARIN OKUL WAR dediler sonra gittim tam laptop u toplarken msnde bi msj geldi bi baktım bi ark TATİL ULAN demiş nası bi iş bu ya anlamadım gitti
Mesaj tarihi:
Yeditepe değil.

Ama şöyle komik bir durum var , TV de yeditepe tatil edildi dendi ; ama sitede verilen haberler yalan deniyor. Eh tabi son söz rektörlüğün ama TV den yeditepe tatil haberini alan bir kişi siteye bakmayacağı için çoğu kişi gelmeyecek okula , her saniye siteye bakacak halimiz yok.

Bunu bahane ederek ben açıkçası gitmeyeceğim : )
Mesaj tarihi:
bende o bahaneyi kullanmayı düşündüm ama hocamız nasılsa derse gelip yoklamasını alacak, 3 saat kaybetmektense kimse gelmese de gidiyorum okula, çıkıcam birazdan evden.

edik: ahah ve son anda vazgeçtim ben de gitmiyorum :D
Mesaj tarihi:
yıldız 2005'te de tatil oldu (2005 diye hatırlıyorum en azından.) 3gün mü ne hem de! 1.gün proje kontrolüm vardı gittim. 2.gün sunumum vardı, kelli felli adamlar gelmiş ben mi gitmeyecem! yine gittim.
Mesaj tarihi:
Revangelis said:
bende o bahaneyi kullanmayı düşündüm ama hocamız nasılsa derse gelip yoklamasını alacak, 3 saat kaybetmektense kimse gelmese de gidiyorum okula, çıkıcam birazdan evden.

edik: ahah ve son anda vazgeçtim ben de gitmiyorum :D

yoklama almamış abi bizimkiler safd
Mesaj tarihi:
ışık'ın yaptıı iş değil abi. gece olmuş bilmemkaç hocalar, öğrenciler okula geldi. okul tatil edildi. ulan yerler gece buz tutacak diyolar neyini bekliyo hala saat 10a 11e kadar?
  • Yeni Oluştur...