BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hehee KADIKÖY BİREY DERSHANESİ egitime 1 gün süre ile ara vermişş. EFE DUY!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kocaeli değil holey! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kocaeli diilse sabancı hayatta olmaz ztn eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kocaeli tatil mi değil mi? habertürkte ve skytürkte alt yazı geçmiş tatil diye, ama yerel haber ajanslarına, il milli eğitim müdürlüğüne, okulun sitesine baktım tatil olduğu yönünde bi açıklama yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ISIK TATIL ALLAHINA KURBAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yildiz, sehre elektrik verilemeyen hayatın felç olduğu o meşhur dönemde bile tatil etmedi , 92 yılda sadece bir kere hava muhalefeti nedeniyle tatil olmuş, o yüzden hiç kimse okul tatilmi diye sormaz bizim okulda, nitekim olmadı da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 THARKAS said: ISIK TATIL ALLAHINA KURBAN! warya 10 dakka falan once tekrar okulu aradım son bi kez şansımı deniim die 11de taksimdeki serwisle gidicektim okula sordum yine YARIN OKUL WAR dediler sonra gittim tam laptop u toplarken msnde bi msj geldi bi baktım bi ark TATİL ULAN demiş nası bi iş bu ya anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yeditepe değil. Ama şöyle komik bir durum var , TV de yeditepe tatil edildi dendi ; ama sitede verilen haberler yalan deniyor. Eh tabi son söz rektörlüğün ama TV den yeditepe tatil haberini alan bir kişi siteye bakmayacağı için çoğu kişi gelmeyecek okula , her saniye siteye bakacak halimiz yok. Bunu bahane ederek ben açıkçası gitmeyeceğim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bende o bahaneyi kullanmayı düşündüm ama hocamız nasılsa derse gelip yoklamasını alacak, 3 saat kaybetmektense kimse gelmese de gidiyorum okula, çıkıcam birazdan evden. edik: ahah ve son anda vazgeçtim ben de gitmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yıldız 2005'te de tatil oldu (2005 diye hatırlıyorum en azından.) 3gün mü ne hem de! 1.gün proje kontrolüm vardı gittim. 2.gün sunumum vardı, kelli felli adamlar gelmiş ben mi gitmeyecem! yine gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 isin yoksa simdi git kustepeye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bana 15-20 gün arası tatil edildi okul doktor tarafından =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 geçmiş olsun prawler bi tarafını fln mı kırdın çatlattın karda kışda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 harbi lan! geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yok ya sarılık olmuşum. Doktor rapor yazayım istersen dedi, ben de gerek yok zaten devam zorunluluğu yok dedim :) Sağolun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 marmaranın pis tuvaletlerinden kapmışsındır=) geçmiş olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 oha prawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Kadir Has açıktı. Gittim oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bizde de halı sahalar tatil olmuş.Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Revangelis said: bende o bahaneyi kullanmayı düşündüm ama hocamız nasılsa derse gelip yoklamasını alacak, 3 saat kaybetmektense kimse gelmese de gidiyorum okula, çıkıcam birazdan evden. edik: ahah ve son anda vazgeçtim ben de gitmiyorum :D yoklama almamış abi bizimkiler safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ışık'ın yaptıı iş değil abi. gece olmuş bilmemkaç hocalar, öğrenciler okula geldi. okul tatil edildi. ulan yerler gece buz tutacak diyolar neyini bekliyo hala saat 10a 11e kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar