Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eger avaturk isi cok citayi asarsa;

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

bas adminleri arayip santaj yapsam suc sayiluormu, cunku ava turk ismi ataturk adini cagristiyiriyor ve boyle isimlerin alinmasi yasak olmasi lazim, hukuk felan okuyan varsa simdiden bi kac oyun dusunmek lazim, adrese yollamazlarsa basvuruz savciliga..

patronda fasafiso olur artik eh :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
avaturk işk cıktıgında bende Atatürk olarak okumuştum ki baya bi çağrıştırıyor harf benzerligi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Sosyal ağlarda paylaş

Yuhh ya öyle yasalar yoktur bence. Hemde benim hiç aklıma gelmemişti Atatürk'le kelime benzerliği. Böyle yasalar varsa Abdülhamit dönemindeki istibdat kanunu gibi bişi olur.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Ya amerikada kadın kedisini mikrodalgada kurutmaya çalışırken öldürüyor sonra binlerce dolar kazanıyor dava açarak neymiş yazmamışlar kediler mikrodalgaya konmaz diye..
Amerika orası orada olur
Burası Türkiye
Türkiyede şişman salak bi kadın çıkıp"Hakim bey ben kedimi kurutmak isterken mikrodalgaya koydum öldü. Ama kutusunda yazmıyordu. DAVA AÇIYORUM!" derse hakimin tepkisi şu olur
*2 3 saniye sessizlik* *hakim daktilodaki kadına bakar*
"Bunları kaydetme kızım.."
*Öhm...* "Sİ...LAAAAAAAAAAAAAAAN!"
"Dava düşmüştür"
Türkiyedeki yasaların en mantıklı yanı bu olur heralde
saçma şeyleri yapmıyoruz:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...