Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bas adminleri arayip santaj yapsam suc sayiluormu, cunku ava turk ismi ataturk adini cagristiyiriyor ve boyle isimlerin alinmasi yasak olmasi lazim, hukuk felan okuyan varsa simdiden bi kac oyun dusunmek lazim, adrese yollamazlarsa basvuruz savciliga.. patronda fasafiso olur artik eh :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Sen diyene kadar aklıma bile gelmemişti..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lausbub Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ehehehe hakketen öle :). geçen gün baktığımda yoktu şu call of duty linki. hem reklam koymuşlar siteye... eğitim şart , eğitim şart :-D![signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 American Airlines in baş harfleri ne? AA A alfabenin kaçıncı harfi, 1 koy iki biri yanyana 11 hee 11 Eylül annadın sen, annadın... saçmalamayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 sen de saçmalama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 avaturk işk cıktıgında bende Atatürk olarak okumuştum ki baya bi çağrıştırıyor harf benzerligi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 çüş :-p[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yuhh ya öyle yasalar yoktur bence. Hemde benim hiç aklıma gelmemişti Atatürk'le kelime benzerliği. Böyle yasalar varsa Abdülhamit dönemindeki istibdat kanunu gibi bişi olur.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 veya uzerinde yarisinda avatrurk yarisinda ataturk yazip turk bayragi olan balonlara tekme atilirken sadece ayak gosteren arkada avaturk arka plani felan santaj vidyosu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 başka? gittiniz v harfine mi kafayı taktınız? bunu harbi düşündünüz mü yoksa geyik amaçlı mı?[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ya amerikada kadın kedisini mikrodalgada kurutmaya çalışırken öldürüyor sonra binlerce dolar kazanıyor dava açarak neymiş yazmamışlar kediler mikrodalgaya konmaz diye.. Amerika orası orada olur Burası Türkiye Türkiyede şişman salak bi kadın çıkıp"Hakim bey ben kedimi kurutmak isterken mikrodalgaya koydum öldü. Ama kutusunda yazmıyordu. DAVA AÇIYORUM!" derse hakimin tepkisi şu olur *2 3 saniye sessizlik* *hakim daktilodaki kadına bakar* "Bunları kaydetme kızım.." *Öhm...* "Sİ...LAAAAAAAAAAAAAAAN!" "Dava düşmüştür" Türkiyedeki yasaların en mantıklı yanı bu olur heralde saçma şeyleri yapmıyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Lol abi saçmalamayın ya, hem madem bu kadar titizsin Atatürk'ün ilk "a"sı nie küçük... [Bu mesaj Divin tarafından 31 January 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ı ıh kelime olarak benziyolar ama okunuşta wurgu farkı war. atatürk derken "ta" wurgulu avatürk derken baştaki "a" wurgulu :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ben neden adsl ile avrupadaki serverlerda oyun oynayabilirken, avatürk te oynayamıyorum asıl sorun bu.. [Bu mesaj Rahan tarafından 31 January 2004 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar