Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Arkadaşlar yaptığım kayıtlara basit klavye riffleri ve efektleri eklemek istiyorum. Bir süredir arıyorum ama bunu yapabileceğim düzgün sesleri olan bir program bulamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Reason kullan. En kolay yol o. Virology seti çok iyidir Reason'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fl studio öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ya fl studio var bende fakat istediğim notada bir klavye sesi nasıl vereceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Midi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Sibelius'u ya da Guitar Pro'yu indir. (birinciyi tavsiye ederim) Midi çıkışı al. Reason'a ya da FL'e import et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Sanırsam FL Studio'yu karıştırmak biraz daha faydalı olcaktır ihtiyacın olan şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar