Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Sevilla ( 20.02.2008 - 21.45 )

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

Smoke said:
kratochvil said:
Smoke said:
o zaman capel olsaydı da soldan gelseydi sevilla...
arkadasım nedir bu agresifliğiniz anlam veremıyorum..ben kötü bişeymi söyledim kendi fikrimi kimseyi incitmeden yazdım..
varsa bi sorun özelden halledelim..

o mesaj agresif değil gayet de dalga geçme amaçlı bir mesaj... olsaydı da görseydik? olmadı göremedik... bi daha ki maça işallah.

illa bi agresifliğe çekeceksiniz olayı ha.

özelden halledeceğimize direk adres verelim istersen bir birimize. :)
tamam ozaman benim yazılarımla dalga geçme derim susarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

asdogsdjghsdg.

mactan önce ezilceksiniz yapan arkadaslarım mactan sonra şans demeye bayılıyolar.

Evet evet, fenerin gs ye attığı 6 gol gibi sevillada cska da psv de interde
hepsi şaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaans
ama hakan sukuru kafasına carpıp fener kalesine giren gol şans değil sdgksd.

aman.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın en kötüsü : deivid
Maçın adamı : Gökhan Gönül
Hakem : kötü
9,5 kişi oynadık neredeyse alex yarım oynadı deivide sabreden kezmanı çıkartan zico hatalıydı deivid çıkmalı maldonado girmeli veya 2 forvete dönmeliydi ayrıca penaltı pozisyonumuz var elle oynanan an tam önümde gerçekleşti gayet net biçimde gördüm bariz penaltıydı ayrıca uğur boralın kanadındaki sevillalı futbolcuya sarı göstermeliydi.
güzel bir galibiyet aldık acemice hatalar yapmasak gol yemezdik sevillanın hazırlanmış adam gibi bir pozisyonu yok daha fark bile atabilirdik çok gol kaçırdık İspanyada da sevillayı yeneceğiz SEVİLLAYA BAŞARILAR DİLEYEN YENİLECEKSİNİZ DİYEN HERKESE KAPAK OLSUN
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
konusun tabi de kendi 6 larınızı da konusun. budapesteleri, aydınları da konusun.
yani cl yi alsanız hala 6 atmıstık bi ara diyip döneceksini ehaueha.

typ

uefayi alip 8 sene boyunca borç batağı içinde olup bi bok beceremeyen bi takımın anılarını anlatarak geçecek yıllarımız. clyi kazansakta. Önce gsyi stada girişte polis olarak karşılayıp, sonra maça üniformasını cıkarıp tromsö formasını giyip futbolcu olarak sahaya cıkanları konuscak torunlarımız.
ve diceklerki

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
seneskidencokfenaymışsınbetoggie.
Sosyal ağlarda paylaş

nileplerin toggielerin ve adını sayamadığım daha bir çok arkadaşın yine böyle bir fener topiğinde karşı takıma 4+-0 yazıp şişelerin üstünü kapatan şeylerle yetinmesini izlemek çok hoş.
özlemişiz.
4 martta ve önümüzde ki gs maçında yine gelin canlarım oki?
seviyorum sizi :P

o değil de

NASI KOYDUK LAN ? AHAHAHAHAHA :D
yemeyip içmeyip haftaya pazartesi ntvdeki 90 dakika yı bekliyor olucam.
Çıksın hıncalım bebeyim fener oynamadı fener adam değil,volkan kaleci değil,semih topçu değil zicodan kale direği olmaz tarzı lafları duymak istiyorum :D
bir hayır sever iş adamının akıl satın alıp hıncal cığıma vermesini diliyorum ve ekşi klasiğiyle postumu tamamlıyorum..

şu an ağlıyorum ve post giriyorum biliyor musun?
:D

ahahaha 3-2 lan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Anderleht Ölmüş‚İnter Yedeklerle gelmişti‚PSV yi yendik oda formsuzdu.İşte Sevilla son iki yılın UEFAkupası şampiyonu.Süper kupa şampiyonu.Onuda Saraçoğlunun çimlerine gömdük.barcayı man utd yi liverpoolu arka arkaya yensek onada bişi bulurlar boş verin takılsınlar ayrıca şunu iddia ediyorum
ispanyada fenerbahçe 2 forvetle oynarsa kazanırız
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok mantıksız yorumlar yapılmış. Nasıl kafa kafaya bir oyun izlememiş bazı arkadaşlar anlayamıyorum. Sevilla'nın kendi geliştirip büyük tehlike yarattığı kaç pozisyonu var ki? Fener defans hatalarından gol attı demiş birisi e yuh heralde defans hatalarından gol atacak. Golü atanın başarısı değilde sanki Sevilla'nın armağanıymış gibi yorum yapıyorsunuz. Bu kadar yanlı taraflı olmayın bir gerçek var ki Fenerbahçe bugün, son yılların en iyi takımlarından birisini göstere göstere yenmiştir. Bu takım daha önceki yorumlarınız gibi paf topluluğu falanda değildir. Kendi oyununu oynamadı demek bir mazeret değil oynasaydı madem sanki bayram armağanı vermiş gibi şeyler yazmanın bi alemi yok.

İspanya'daki maç için avantajımız büyük nasıl fazla bi avantaj değil diyebilirsiniz 3 ihtimalin 2 si Fenerbahçeye yarıyor. Atılmamış gollerin hesabını yapacağınıza atılmış gollerin alınmış skorların hesabını yapmanız daha doğru olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kaç tane büyük takim var türkiye'de artik ?

Normal degil mi, ugrasilacak başka takim yok ki..

Ne yapsin adamlar, 8-0 macin topigine mi yazsinlar, yazamazlar ki..

0-0 maca mi yazsinlar ? Yazamazlar. En fazla ah umit karan vah hakan sukur olur..

ha ama bir de 2-1'i var liverpool'a uLan ne abarttilar nasil yendik şöyle böyle..

3-2 yenmişiz sevilla'yi, kötü mü yani ? avantaj yokmuş. Bal gibi avantaj ulan. Boru gibi 3 gol var.

Sahada bi sevilla yok..

Sahada bi kezman var, bir lugano var, bir semih var, bir deivid var, bir alex var, bir gokhan gonul var, bir volkan var, bir mehmet var, bir selcum var, bir ugur boral var...

Bir taraftar var burda...

Kreografi ye de baktim da, gs'in stadindan cok daha iyiydi..
Kimse abartmadi. Arkadas biz ovunmeyi sevmiyoruz, alcak gonullu taraftariz diye, bu kadar gelmeyin uzerimize. Kim var top oynayan, ciksin o oynasin arkadas.. Elimizdeki bu işte, var mi Fenerbahce'den başkasi ? Gidemediler işte..

Fenerbahce degil mi seneye 5 takim gitmemizi saglayan...

Daha ne istiyorsunuz ulan, herkese yariyor fener galibiyet..
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
nileplerin toggielerin ve adını sayamadığım daha bir çok arkadaşın yine böyle bir fener topiğinde karşı takıma 4+-0 yazıp şişelerin üstünü kapatan şeylerle yetinmesini izlemek çok hoş.

şu başlıkta benim 4+-0 mesajımı bul, kapagı cıkarım siseyi hediye edicem sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla zico bu işi biliyor belirli bir oyun şablonu oturttu ve asla bozmuyor..dakka 80 de kezman ı çıkartırken herkes kezman alınırmı kezman-semih çift forvet oynasın demiştir içinden..Ama gene tek forvetde ısrar etti , kezman çıktı semih girdi ve golü bulduk..Zicoya saygı duymaktan başka yapılacak birşey yok bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

tek forvet çıkmazsa orta sahayı zayıflatmış olur ve üstünlüğünü kaybeder, fenerbahçenin özelliği bu, ortasahayı ele geçiriyor, ha bu kontra atak oynayabilen takımların işine yarıyor fakat ortasahayı alamazsa öyle şişirme toplarla falan yapamaz fenerbahçe, o yüzden 2-2 iken semihi, kezmanın yerine aldı zico, hani 10 hocadan 8i ortasahadan birini çıkarırdı ve yanlış yapardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...