Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volvo XC 60 (Cenevreden önce sizlerle )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bunlar internete sızdırılmış ilk fotoları...

Yerden yüksek XC70 e benziyor sanki... ama güzel olmuş, ben beğendim... Fiyatı da şu anki volvolar gibi "rekabetçi" olursa, Tiguan a Freenlander a falan iyi bir alternatif olabilir...

Mesaj tarihi:
tasarımı çok güzel, ayrıca klasik volvo tasarımı ile de alakası yok; aksine Volvo'nun tasarım yönünden atılım yapmak istediği bi model bu. Bundan sonraki modeller de böyle kaslı olacak.
Mesaj tarihi:
tabiki de zaman ve piyasaya orantili olarak cizgiler evrimlesicek, ve xc60da gorebiliyoruz bu degisimleri yavas yavas
ama yani devrimsel bi degisiklikten soz edemeyiz bu aracta.
honda civic devrimseldir
freelander devrimsel degildir bence
keza xc60da, özellikle bir de yeni bi platform oldugunu goz onune alirsak, devrimsellikten cok uzak
Mesaj tarihi:
ulam ne gazsınız ya, S40, S60 falan tasarımlarındaki "düz metal plakalardan yapılma" hissi kalkıyo ortadan, o bakımdan yenilikçi. O kapıdaki gergin görünüm vs. gibi detaylar şimdiye kadar hiç bi volvoda olmadı. Peugeotta böle bi dert yoktu zaten...
Mesaj tarihi:
Volvo çizgisini hep beğenmişimdir. Kalite olarakta son derece iyi olur volvolar. Ülkemizde pek tutmadığı için midir bilemem ama fiyatları da çok makul.

Yok yedek parçaydı servis ağıydı şikayet etmezseniz 50-60k euro civarında alınacak mükemmel SUV size...
Mesaj tarihi:
Saab kendimi bildim bileli aynı tasarım, aynı iç mekan...

Dünyanın hiç bir yerinde de iyi bir satış ağına sahip değil. Bunca senedir nası ayakta duruyorlar, kime satıyolar araçlarını ben anlamıyorum...
  • Yeni Oluştur...