MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bunlar internete sızdırılmış ilk fotoları... Yerden yüksek XC70 e benziyor sanki... ama güzel olmuş, ben beğendim... Fiyatı da şu anki volvolar gibi "rekabetçi" olursa, Tiguan a Freenlander a falan iyi bir alternatif olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Tasarım volvo ya yakışır bir tasarım olmuş,klasik volvo çizgilerini yine görebiliyoruz:) yanlız motor bilgilerini filanda verseydin iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 audiye dönüyo volvo da, butun tasarimlar ayni surat ayni kıc alçak xc90 olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yandan bakinca kici kesip atmislar gibi duruyor. buda cok kotu. kisisel fikirlerimdir.copyright 1988-2008 @ yiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tasarımı çok güzel, ayrıca klasik volvo tasarımı ile de alakası yok; aksine Volvo'nun tasarım yönünden atılım yapmak istediği bi model bu. Bundan sonraki modeller de böyle kaslı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 308 nekadar devrimciyse xc60da okadar benim gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hoca öndeki logoyu çıkar at. Her yönden bir volvo olduğu anlaşılmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 308 neresiyle devrimci ya:) volvoda şimdiye kadar böle dinamik bi tasarım gördün mü şişkin çamurluklar kapıda kaslı görünüm vs. gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aralarında daglar kadar fark oldugunu solemicez simdi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tabiki de zaman ve piyasaya orantili olarak cizgiler evrimlesicek, ve xc60da gorebiliyoruz bu degisimleri yavas yavas ama yani devrimsel bi degisiklikten soz edemeyiz bu aracta. honda civic devrimseldir freelander devrimsel degildir bence keza xc60da, özellikle bir de yeni bi platform oldugunu goz onune alirsak, devrimsellikten cok uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bence xc60 ve xc90 bu geçişe sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 RecepIvedik said: Hoca öndeki logoyu çıkar at. Her yönden bir volvo olduğu anlaşılmıyormu? demek istedigim bu benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ulam ne gazsınız ya, S40, S60 falan tasarımlarındaki "düz metal plakalardan yapılma" hissi kalkıyo ortadan, o bakımdan yenilikçi. O kapıdaki gergin görünüm vs. gibi detaylar şimdiye kadar hiç bi volvoda olmadı. Peugeotta böle bi dert yoktu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bence bole devrimler yapilmamali.. not: resim falan eklicektim de konuyu saptirmiim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 mr_hand abi şimdi xc60 CRV ye benzemiyomu, olmuşmu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gayet güzel olmuş. CRV dediin araba, önü saçma sapan bi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam, Quibble +1; kuyruğu kesik kedi gibi duruyor. Hatta Tekme yemiş de dötü azcık da havaya kakılmış gibi. Klasik Volvo'nun güncel bir yorumundan başka birşey değil bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 para said: Klasik Volvo'nun güncel bir yorumundan başka birşey değil bence. aha işte olay bu. tabii volvo önemsenmeyince böle oluyo ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Volvo çizgisini hep beğenmişimdir. Kalite olarakta son derece iyi olur volvolar. Ülkemizde pek tutmadığı için midir bilemem ama fiyatları da çok makul. Yok yedek parçaydı servis ağıydı şikayet etmezseniz 50-60k euro civarında alınacak mükemmel SUV size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 arabanin arkasinin g.tü kalkmış gibi eğer dizel getirmezlerse sonu xc90 gibi olur bence fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Xc90a göre daha mı ucuz daha mı pahalı olur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ucuz tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 daha ucuz olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam, Volvo değil de Saab'lar gözüme çok hoş geliyorlar :P Volvo= pasif güvenlik manyakları Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Saab kendimi bildim bileli aynı tasarım, aynı iç mekan... Dünyanın hiç bir yerinde de iyi bir satış ağına sahip değil. Bunca senedir nası ayakta duruyorlar, kime satıyolar araçlarını ben anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar