Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bildiğiniz yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Kızılay'da bilmiyorum ama Bestekar'da Hayyami var, şarapları güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Kizilay ve iyi bu iki sozcuk bir cumlede beraber kullanilamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yemeğe ve şaraba Pizeria'ya gidiyorum ama nargile istiyen bir arkadaşım var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 iyi şarap + nargile ankara genelinde de olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 O zaman daha hiç bilmiosun Ankara'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ok töbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar