MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Vallaha verve konseptte ne tanıttıysalar aynısı olmuş. Bi tek cam çerçevelerinde kromaj olmaması konsept kadar tatlı görünmesini engellemiş ama genede güzel... Ford eski günlerine dönecek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fordun mondeo ile başlattığı değişikliği olumlu buluyorum. doğru yoldalar bence. üstelik fiyatlar da uygun. ama alman otomobili sevenlerin ilgi alanından hala uzaklar. renault, pug ya da citroen alacağınıza ford alın artık. o kıvama geldiler ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yok hoca mondeo daki estetik bunda hiç yok. Bu ne biçim kasa pejo ya benzemiş ön taraf,çok şişman yapmışlar makinayı... eski kasası daha iyi diye düşünüyorum.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 cok kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dostum ford fiesta demişsin ama bu citroen c2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ben websense sansuru nedeniyle goremıyorum bazı resım ya da vıdeoları. concept neye benzıyor bıldıgım ıcın yanıtladım. yoksa yukarıdakı cıtroen mı goremedıgım ıcın bır fıkrım yok. ama marv bu konularda pek yanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 MrMarv foto da koy bari kasamadım şimdi ben koymaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 espirik yaptım canım zaten c2ye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam, ı-ıhh... Olmamış, yeniden tasarlayıp gelsinler. Fiat ile küçük segmentte rekabet ediyorlar. Sportif ve karizma yapmaya çalışmışlar sanki. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bunu da mı beğenmediniz?! Bence son derece başarılı bir tasarım. Hele ki güncel kasaya kıyasla. Şimdiki Fiesta minik ticari araç gibi bişey, zevksiz metal ve plastik yığını... Bu daha avrupalı zevkine uygun tasarlanmış. Fiesta sınıfında bir araba için gayet gösterişli... Cam tasarımı Aston Martin'den araklama olmuş direk ama güzel işte :D Videodaki fıstık yeşili değil de aracı bir de şöyle düşünün: 25-30 milyarlık araba için gayet iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ya gitmişsin Verve koymuşsun yine fiesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tavanı konsepteki gibi farklı renk alınabiliyor olsa cidden nefis siyah tepe ve filmli cam ile nefis seyler yapılabilir bu araba ile. ben acıkcası bu sınıf ıcın cok basarılı buldum. pug 207 ye para verecegınıze yeni fiesta cok daha basarılı olmus. konsepten cok sapmamıs olmaları da hosuma gıttı. ford hayatında ılk defa dogru yolda. sımdı fıyatta bır aptallık yapmamalarını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mr_Hand said: ya gitmişsin Verve koymuşsun yine fiesta Kromaj ve jant dışında ben tasarımda bir fark göremedim doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kromaj eklenebiliyorsa konsepteki gibi maliyet yukselsede guzel duracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 5 kapı yok heralde bu arada? bide mondeo böle cirkinlestirilemez conceptten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yalnız sis farları gene falso. uymamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fena olmamış ama ford a karşı hiçbir zaman sempatim olmadı hala da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ford iyi markadır aslında. Tasarım olarakta kalite olarakta her geçen gün daha iyiye gidiyor... ama araba alırken tercih etmem bende... türkçesi nasıl denir, fazla "common". Ben arabam orijinal olsun isterim. Trafiğe çıkınca her yerde görmek istemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 common olan araba vw pejo vs dir. bana göre ford türkiye de filo arabasindan öteye geçememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Filo diyorsun, kendi kendini çürütüyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 prozzak said: fena olmamış ama ford a karşı hiçbir zaman sempatim olmadı hala da yok 65 model fastback Mustang veya 69 model Mustang sevilmezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam, Ford derken Alman Ford ile Amerikan Ford'u karıştırmayalım lütfen. Tamam, mevcut Fiesta'ya oranla daha egzotik bir tasarımı var ama egzotik olmaktan öteye gidemiyor. Arka tasarımı çok kalkık tasarlanmış. Ayrıca dinamik bir hava katan o cam çizgisi, arka tarafı basık ve boğucu hale getiriyor. O tür cam çizgilerinden haz alamıyorum bir türlü. Ama mevcut tasarımdan çok daha iyi olduğunu söylemek gerekli. Ben Ford markasını Türkiye temsilcisi nedeniyle sevmiyorum. Yoksa Alman Ford'a karşı daha başka olumsuz bir tutumum yok. Oldum olası Koç grubundan haz etmem. VW'i en fazla zorlaması gereken marka olarak görmek isterim kendilerini. Tasarımları bana pek hitap etmiyor ama pek sorunlu Ford da duymadım şimdiye kadar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Verve cok hos duruyor, evet. ama fabrika cikisi itici olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 RecepIvedik said: prozzak said: fena olmamış ama ford a karşı hiçbir zaman sempatim olmadı hala da yok 65 model fastback Mustang veya 69 model Mustang sevilmezmi o bir mustang ford degil lütfen dikkat edelim buna :) ( ford mustang olarak geçse bile hiçbir zaman ford olarak görmedim görmeyecegim bir model ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar