TheAlterRealm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sphere olsada sistemleri turk serverlarlarından cok farklı en basitinden büyü atarken freeze time yok bu yüzden pvpler mage e dayalı.5 seneye yakın TAR da oynadım türklerde coktu.cecil arenas da zamanında buccs da adım atılmayacak kadar kalabalık zamanları oldu simdi kapalı keske türklerde bu tip serverlar acsa deyip durduk ama galiba bu seferde havamı aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 cecil arena'da bucs varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 olmaz olur mu sence :) zamanında cıvıl cıvıldı buccs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bucs yoktu diye hatırlıyorum ben.belirli bi teleport center vardı,bide dungeon'lar vardı,şehire falan gitmiyodukki,teleport olamıyodun yani :) duel stone vardı,ordan duello olayı falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sphere varsa geliriz bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 cecil arenada bucs vardı hem de ne bucs vas ort flamlar corp porlar havada uçuşurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 İmzama gelin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sphere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 onu bunu bırakında ben yabancı sphere'ye başlamak istiyorum sanki... bikere bi server bulmuştum 1000 2000 kişi falan vardı yahu. rustu bide :D varmı öyle bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aslında pati pvp açsanız daha güzel olur gibime geliyor sanki gibi ? Daha çok tutar gibimsi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi nekadar içten bi "yoo" ydu o ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 her konuya da mesajın var alakalı alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 senin durup dururken gelip ayar verme çabaların alakalı mı sayılıyor? biraz yukarıyı okursan takip ettiğim bir başlık olduğunu görebilirsin. takip ettiğim başlığa da mesaj atabilirim sanırsam. edit: bana diyorsan eğer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sphere kaldımı hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kaldı kaldı açın sphere makara yapalım azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Gelin bizim sunucuya ne kasıyorsunuz bu şekilde =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sphere açın yetkililer nolur begging kasıyorum burada size yalvarıcam diye hadi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya ıvır zıvır serverlarda kastık hepsi kapanmıcaz dedi en uyuz olduum şey ya şu ownerların biz kapanmıcaz demeleri sonra kapandıklarında beyinlerine sokasım gelio o dedikleri lafları. Hadi ama açın bi server da kasak ya nebulada kasıorm boş boş mustang aldım asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya şimdi senin demenle biri server açsa burda oda kapancak onun kapanmayacağını garanti eden nedir onu anlamış değilim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Yok hyr hiç kapanmıcak bizim serverımız demesinler yeter valla ya bi değişiklik olsun zaten biliyoruz her serverın kapancağını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kapanması değil mesele varsın kapansın ama patide oynadığım uo nun tadını hala bulamadım yani oynadıgın insanlar önemli biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bi uo vardı nooldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar