Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 de bu arabaya muscle sesi gitmez ki, kucuk chargerlı veya turbolu motor lazım illa, e 250bg den ustu de bukadar hafif bi araca gereksiz fazla şu haliyle zaten lambo ferrari yiyebiliyo yani, daha kasmamış amcalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yok yanına iri biri otursa, sen de iriysen ferrari geçmek yalan oluyo ehuah derdim o benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ya bu lotuslara karşı hep bi sempatim oldu bek trk da göremesekte. bitane esprit V8 gezerdi cadde de yıllar önce ama artık o da görünmüyor. Araba müthiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Arka tekerlek daha mı buyuk yoksa aracın one dogru egımı yuzunden algıda yanılsamamı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 büyüktür, normal bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam, Çok tatlı bir şey bu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sushi vs. hamburger.. auhahuahuauh bu adam kopariyor beni ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu arabanin tek eksigi son sürat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sürrat herşey değil hoca,400km mi yapsın istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 İzlemedim ama birde apache helikopterle füze kitlemeye çalıştıkları bir video vardı, yine TopGearda eğer o deilse izlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam, 200km/h hızı olan 0-100km/h değeri <5,0s olan bir araç bence gayet güzeldir. Hele ki 1.8 gibi bir motor hacmiyle yeme de yanında yat kıvamında olur :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 RecepIvedik said: sürrat herşey değil hoca,400km mi yapsın istiyosun? evet :) veyron istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 280 gitsin isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 prozzak said: RecepIvedik said: video süper.. Araba acaip seri olmuş,bu kadar beklemezdim. yanlız birşey dikkatimi çekti arabadan üst üste iki tane koy boyu Jeremy abiyi geçemiyor :) Tam istanbul luk bu araba,sürmesi çok zevkli gibi gözüküyor .. tam 1 haftasonu arabası konfor yok sadece sürüş zevki :) Performans arabası severler konfor aramazlar pek :) Ama 0-100 arası hızlanması hakikaten cok güzel rakam.. Ama okadar zamandaki ivlmelenmeden insanın iç organları nolur bilmem.. 0-100 6-7 sn olan arabalar ile ilk kalkışlarda insanın bacaklarındaki kan dolasımı bile garipleşiyor bu arabada artık surat falan gerilmeye başlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 neyse dinliyorum buradan :) aranizda bir gun gercek bir lotusa binen olursa hadi len diyip kacar soyliyim :) evet deliler gibi hizlaniyor deliler gibi pistte ama gunluk kullinilacak bir araba asla degil. Ha yok ben illede diyorsaniz gidin atom alin o zaman lotusta neymis :) ariel atom deli bir alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 o çok kişilikli, şizofren, manik-depresif bi alet, sadece deli de değil. Honda motorunu 4 tekerleğe bağlayıp araya da kullanıcının sıkıştığı bi makina sadece :D sıkıyosa yolda kullan onu. Hele burda 5 dk içinde yaralanırsın. Kesin bi taş falan gelir yolda giderken. Elise falan da belediye otobüsünden biraz fazlası var konfor olarak :P taş gibi süspansiyon İstanbul yollarında ne kadar süre hayatta kalır o da bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 abi kutu gibi diyorum.. kuyruk sokumu çatlağı ile arabadan ayrılmanız olası istanbul'da ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 nerdeyse yerle bir araba . Bu yarışlar için mi böyle yoksa normal halimi ? Eğer böyleyse İlk sürüşünde tamponları bırakır gelirsin evine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 elise daha yüksek, exige zaten iyice pist amaçlı versiyon, hele bu daha da abartılmışı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Zaten pist arabası bu, yol arabası olarak Lotus'un Europa modeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bence de lotus almak yerine ariel atom almak cok daha mantikli. atom 2 de ufak bir siperlik de alinabiliyor boylece eskisi kadar rahatsiz olmuyor. burada en dolusu 2 litre supercharged olani 40 bin dolar. 2 ay once track day i vardi ama pist bana 6 saat uzakta diye cok usendim gidemedim. atomun guzelligi tekerleklerin yerini gorebildiginiz icin viraj almak bir zevke donusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar