Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lotus Exige

prozzak

Öne çıkan mesajlar

prozzak said:
RecepIvedik said:
video süper..
Araba acaip seri olmuş,bu kadar beklemezdim.
yanlız birşey dikkatimi çekti arabadan üst üste iki tane koy boyu Jeremy abiyi geçemiyor :)
Tam istanbul luk bu araba,sürmesi çok zevkli gibi gözüküyor ..

tam 1 haftasonu arabası konfor yok sadece sürüş zevki :)

Performans arabası severler konfor aramazlar pek :)

Ama 0-100 arası hızlanması hakikaten cok güzel rakam.. Ama okadar zamandaki ivlmelenmeden insanın iç organları nolur bilmem.. 0-100 6-7 sn olan arabalar ile ilk kalkışlarda insanın bacaklarındaki kan dolasımı bile garipleşiyor bu arabada artık surat falan gerilmeye başlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

neyse dinliyorum buradan :)

aranizda bir gun gercek bir lotusa binen olursa hadi len diyip kacar soyliyim :) evet deliler gibi hizlaniyor deliler gibi pistte ama gunluk kullinilacak bir araba asla degil. Ha yok ben illede diyorsaniz

gidin atom alin o zaman lotusta neymis :) ariel atom deli bir alet
Sosyal ağlarda paylaş

o çok kişilikli, şizofren, manik-depresif bi alet, sadece deli de değil. Honda motorunu 4 tekerleğe bağlayıp araya da kullanıcının sıkıştığı bi makina sadece :D sıkıyosa yolda kullan onu. Hele burda 5 dk içinde yaralanırsın. Kesin bi taş falan gelir yolda giderken.

Elise falan da belediye otobüsünden biraz fazlası var konfor olarak :P taş gibi süspansiyon İstanbul yollarında ne kadar süre hayatta kalır o da bilinmez...
Sosyal ağlarda paylaş

bence de lotus almak yerine ariel atom almak cok daha mantikli. atom 2 de ufak bir siperlik de alinabiliyor boylece eskisi kadar rahatsiz olmuyor. burada en dolusu 2 litre supercharged olani 40 bin dolar. 2 ay once track day i vardi ama pist bana 6 saat uzakta diye cok usendim gidemedim. atomun guzelligi tekerleklerin yerini gorebildiginiz icin viraj almak bir zevke donusuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...