McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Uçlu kalem gibisi var mı bea. Ortaokula başladığım ilk gün almıştım ilk uçlu kalemimi... ama yinede özellikle sınav haftaları yanımda bi tane kurşun olur...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hyr liseden beri aldım duruyo 3-4 senedir kullanıyorum yani..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bana uçlu yada kurşun ,2 haftadan fazla dayanmıyo kayboluyo kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 banada dayanmıyo çünkü çok fazla bastırarak yazıyorum zaten gitsemde 2B falan alıyorum...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 rotring/faber castell/tombow gibilerini kaybetmesi baya kolay.. alıyosun direk hacılanıyo iyi bakmassan[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 valla ben gözüm gibi bakıyorum... şu hacı olayınada sinir oluyorum..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben rotring 1.0 kalemi 0.9 uçlarla 5 senedir kullanıyorum. başka kalemim yok hiç yedek olmadı. yüzümü kara çıkarmadı hiç ortada bırakmadı beni :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 sene başındna beri kiç kalem kaybetmedim ama yanında getirdiğim bütün başlık flaan atmak için getirdiğim renkli kalemler kayboluyo anlamadım gitti. sene başından beride silgi kaybetmedim aynı silgiyleyim hane şu yarısı turuncu yarısı mavi olanlardan kurşun kalem ve dolma kalem silmek için[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 abi ya BEN KOPUYOM siz benim ne pij oldugumu bilmıonuz Warya Sınıfta En az 15 20 kalem kırıyom tenefüste :D Of of biz neler yapıoz neler[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ben ayda bir alırım iki tane tombo 2B. Başka uç kullanamıyorum.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 benim birde rotringler var eskisi yeniside o faberle yanlız bırakmıyor hiç..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben piçlik olsun die 0.6 kalem kullanıyorum kimse benden uç isteyemiyo nahah ama bendende uyuzu war 0.7 kaleme 0.6 uç takıp kullanıyo sırf benim uçlardan alabilsin die piçlik emer[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 en şiyisi KURSUN Ya kim nederse desin Kızın bi Roting i wardı Onu aldım Attım cebe Kız ağladı ya ehehe[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ahahaha koptum walla :d bende 0.6 kullanıodum bi ara millet soruodu bana 0.7 uc warmı die 0.6 war diom millet dalga geciom sanıo walla![hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 eheuheueh vallahi ben hep 0.7 kullanıyorum 0.5 çok ince geliyor.. craven vallahi bu topicte iguana gibi olur herhalde...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bu arada tombo diil tombow onun doorusu :)[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ağaçları düşünün arkadaşlar, uçlu hem daha çevre dostu hemde daha ekonomik, ne ağaç kesiyorlar ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 *!Katılır*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 of 1 ağaçtan 2952 tane cıkıyo biliıonmu kalem? Sadece Gövde Bide dalları falan sayarsak ohohoho 3500 tane wardır herhalde[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hemde kömür war nede olsa sonunda insanlar Atar Sobaya Isınırlar ehehe Nası ama Uclu nun bu marifeti warmı? hee e[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 silgileri bi süre eskidikten sonra parçalayıp milletin kafasına atmak zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 harbi haaa cok zevkli hele pelikanlar 1 gün sonra silmio faliyetini kaybediyo Abi Cocugun birine Bi attım Kafasına Ağladı zuhahahah SOnra Daldı falan bana Sonra Cıkısta Adam falan topladık azına mıhtık onun[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 etraf baya ilginç topiclerle doldu ya neyse. uçlu süperdir.Faber castell ler süperdir zamanında 1.500 milyona almışıdım.hala kullanıyorum.(3 sene yaklaşık) üzerindeki hafif çatla dışında hiçbişeyi yok.doktordan.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 kötü.. ben ilkokuldayken silgiler dönem sonlarına kadar idare ederdi sonra parçalanırdı zaten sinirlendikçe elime alır esnetmeye çalışırdım.. parçalandıktan sonra okulun son zamanlarına dogru milletin kafasına atardık ehueh :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 levie bende zamanında öyle almıştım şimdi 6milyon olmuş ehueh :) taş gibi kalemdir..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar