Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uçlu kalem-kurşun kalem

Craven

Öne çıkan mesajlar

Uçlu kalem gibisi var mı bea. Ortaokula başladığım ilk gün almıştım ilk uçlu kalemimi... ama yinede özellikle sınav haftaları yanımda bi tane kurşun olur...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

sene başındna beri kiç kalem kaybetmedim ama yanında getirdiğim bütün başlık flaan atmak için getirdiğim renkli kalemler kayboluyo anlamadım gitti.

sene başından beride silgi kaybetmedim aynı silgiyleyim hane şu yarısı turuncu yarısı mavi olanlardan kurşun kalem ve dolma kalem silmek için[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

Ben ayda bir alırım iki tane tombo 2B. Başka uç kullanamıyorum.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

etraf baya ilginç topiclerle doldu ya neyse.

uçlu süperdir.Faber castell ler süperdir zamanında 1.500 milyona almışıdım.hala kullanıyorum.(3 sene yaklaşık) üzerindeki hafif çatla dışında hiçbişeyi yok.doktordan.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Olacağımız zaman senle birlikte
Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak?
Ulaşmak istesem sana
Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kötü..
ben ilkokuldayken silgiler dönem sonlarına kadar idare ederdi sonra parçalanırdı zaten sinirlendikçe elime alır esnetmeye çalışırdım..
parçalandıktan sonra okulun son zamanlarına dogru milletin kafasına atardık ehueh :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...