fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bi on dakka önce pdf lere bakıyordum.şimdi pdflere tıkladığımda "hangi programla açmak istiyosunuz?" diyor.aar listede yok.pdf lerin üstünde hala aar ın işareti var.noluyo yaw? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Uğraşıp başını ağrıtma derim ben. Foxit Reader yükle o açar. Hem ram de yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Valla GERGE doğru söylemiş, Foxit gibisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 foxit i bi ara kullanmıştım.bazı pdf lerde sorun çıkarınca sildim.yeni versiyonu iyidir belki gerçi.bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar