NoS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 salıda tatil olabilir.(bence)(istanbul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya 7tepe ptesi tatil olsun yeter 12512512 metre kar yağmadan tatil etmiyor akıllılar tabii herkes okulun yurdunda kaldığı için sorun yok tatil etmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dalan'ın 4 tane kar aracı var acıyo okul önündeki yolları gelin gelin burası temiz diyo terbiyesiz adam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yeditepe tatil olması şart. geçen sefer az kar yağdı , ettiler karşıdan gelen var diye. yok şimdi etmezlerse küfürüm hazır rektörlüğe. ULAN O DAĞA NASIL ÇIKICAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dğa başında okumasaydınız o zaman. koskoca bilgi var taksimin dibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tatil değilmiş yeditepe.yurtta kalan arkadaşım söyledi yurdun girişine yazi asmışlar yarin okul var diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ist ticaret tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Voys said: dğa başında okumasaydınız o zaman. koskoca bilgi var taksimin dibi resmen. lol , kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kafam girsin ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 koç tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 7tepe tatil olmas boşuna beklemeyin.. 5 ocakta finaller var diye tatil olmuştu bu sefer olmaz bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sıs la, tatil olacak umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 olmicak işte :'( ben gideyim de sunumumu hazırliyim bari, resil olmiyim yarın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 şimdilik bu üniler tatil İşte kar tatili ilan eden üniversiteler Gazi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversite, Fatih Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi,Sakarya Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Kadir HAs Üniversitesi Selim Paşa Yerleşkesi, Amasya Üniversitesi (2), Yozgat Üniversitesi(2), Konya Selçuk Üniversitesi, Başkent Üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 valla herkes tatil olur ama galatasaray, itü ve yıldız tatil olmaz. hadi galatasarayı anlarım bi nebze. de ytü niye tatil olmaz çözemedim gitti.. o davutpaşa kampüsüne ulaşım var ya, adamı öldürür! trafik canına ot tıkar! gidersin okula ama yetişemezsin dersin başına. gıcık hoca da "almıyorum! bana ne! ben de karşıdan geliyorum. ben yetiştim işte!" der.. ki cinnet geçirirsin. hocanın kafasını falan kırmak istersin. hele deney varsa o fizik de kimya da.. bittin, o seneyi unut zaten! yarın 10da itü de ders var. ama gitmem herhal yaw.. sabahın köründe dikilirsem giderim.... evet. gidebilirim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aa yeditepe tatil olmalı ama ya/: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Yeditepenin tatil olup olmaması yarın sabahki hava şartlarına göre belli olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 iyi bari umudu kesmiyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 adamınbiri said: Yeditepenin tatil olup olmaması yarın sabahki hava şartlarına göre belli olcakmış. abi bariz yalan, Dalan'ın yarın sabahki ruh haline göre tatil olur ya da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kessen iyi olur yurttaki arkadaşlar burda ne yağış var nede rüzgar akşam yağış olmazsa sabah siz dışarı çıkarsınız dedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dalan gelsin evden alsın beni o zaman (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dasaaa said: valla herkes tatil olur ama galatasaray, itü ve yıldız tatil olmaz. hadi galatasarayı anlarım bi nebze. de ytü niye tatil olmaz çözemedim gitti.. o davutpaşa kampüsüne ulaşım var ya, adamı öldürür! trafik canına ot tıkar! gidersin okula ama yetişemezsin dersin başına. gıcık hoca da "almıyorum! bana ne! ben de karşıdan geliyorum. ben yetiştim işte!" der.. ki cinnet geçirirsin. hocanın kafasını falan kırmak istersin. hele deney varsa o fizik de kimya da.. bittin, o seneyi unut zaten! yarın 10da itü de ders var. ama gitmem herhal yaw.. sabahın köründe dikilirsem giderim.... evet. gidebilirim de. valla itüde kampüse kurt inmeden yapmıyolar tatil öğrencilerin büyük kısmı üni içinde kaldığı için. 2 sene önce aynısı olmuştu bütün özel üniler tatil, itü her zamanki gibi açık karda kışta. fakat üstünzekalı dekanlar ve yardımcıları öğrencilerin çoğunun gelebileceğini hesaplamışken hocaların yarısından çoğunun okula ulaşamayacağını düşünemediler.zihniyet yine aynı. yarın 3 saatlik bi dersim var fakat gitmeyi pek düşünmüyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet hayırlı uğurlu olsun yarın tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kime hayırlı uğurlu olsun bize mi ciddi misin sitede yazmıyor burası neresi ben kimim + hobaaa terazini rep'e boğdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Arkadaşın teyzesi rektör aramış sormuş oda tatil demiş. http://www.yeditepe.edu.tr/yeditepe/yeditepeuniversitesi/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar