Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul'da okullar Pazartesi günü tatil.

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

şimdilik bu üniler tatil
İşte kar tatili ilan eden üniversiteler

Gazi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversite, Fatih Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi,Sakarya Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Kadir HAs Üniversitesi Selim Paşa Yerleşkesi,
Amasya Üniversitesi (2), Yozgat Üniversitesi(2), Konya Selçuk Üniversitesi, Başkent Üniversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

valla herkes tatil olur ama galatasaray, itü ve yıldız tatil olmaz.

hadi galatasarayı anlarım bi nebze. de ytü niye tatil olmaz çözemedim gitti..

o davutpaşa kampüsüne ulaşım var ya, adamı öldürür! trafik canına ot tıkar! gidersin okula ama yetişemezsin dersin başına. gıcık hoca da "almıyorum! bana ne! ben de karşıdan geliyorum. ben yetiştim işte!" der.. ki cinnet geçirirsin. hocanın kafasını falan kırmak istersin. hele deney varsa o fizik de kimya da.. bittin, o seneyi unut zaten!

yarın 10da itü de ders var. ama gitmem herhal yaw.. sabahın köründe dikilirsem giderim.... evet. gidebilirim de.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
valla herkes tatil olur ama galatasaray, itü ve yıldız tatil olmaz.

hadi galatasarayı anlarım bi nebze. de ytü niye tatil olmaz çözemedim gitti..

o davutpaşa kampüsüne ulaşım var ya, adamı öldürür! trafik canına ot tıkar! gidersin okula ama yetişemezsin dersin başına. gıcık hoca da "almıyorum! bana ne! ben de karşıdan geliyorum. ben yetiştim işte!" der.. ki cinnet geçirirsin. hocanın kafasını falan kırmak istersin. hele deney varsa o fizik de kimya da.. bittin, o seneyi unut zaten!

yarın 10da itü de ders var. ama gitmem herhal yaw.. sabahın köründe dikilirsem giderim.... evet. gidebilirim de.

valla itüde kampüse kurt inmeden yapmıyolar tatil öğrencilerin büyük kısmı üni içinde kaldığı için.

2 sene önce aynısı olmuştu bütün özel üniler tatil, itü her zamanki gibi açık karda kışta. fakat üstünzekalı dekanlar ve yardımcıları öğrencilerin çoğunun gelebileceğini hesaplamışken hocaların yarısından çoğunun okula ulaşamayacağını düşünemediler.zihniyet yine aynı. yarın 3 saatlik bi dersim var fakat gitmeyi pek düşünmüyorum açıkçası
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...