ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 in flamesin yeni albümünin acıklanan ilk sarkısı benim hosuma gitti sizin görüslerinizi alak (not : aradım bulamadın arayamamış ta olabilirm acıldıysa affola) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 daha dinlemedim. görüşümü hemen söyleyim. anders vokale devam ediyorsa halen şarkı boktandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Jester vardı bi ara noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 lol anders colonyde ki gibi vokal yapabiliyo muymus ya hala? in flames in son sarkilarini pek dinlemedim de surekli ayni kalip kullaniyolar.duzensiz giden bi ritm yazalim nakarata eglencelik bi riff koyalim anderste ağlak vokaliyle şenlendirsin.basta yaptigi gibi yapsa ya surekli adam gibi. nese alistik artik. bi de farkettim ki artik in flames flan tartismiyoruz, jester girmiyo kavga cikmiyo hit almiyo topikler diye heralde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Anders vokal yapmadan in flames !?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 umut veriyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 O nasıl bir videodur ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fena değilmiş şarkı. ne zaman geliyor bu arada albüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Oturup dinleyeceğim bir şarkı değil, tıpkı In Flames'in diğer tüm işleri gibi. Fakat oldumu dinlerim diyeyim. Heyecanlıyım diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Çok tırış geldi bana şarkı ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 çok sevmedim açıkçası ben zaten come clarity albümünü de sevmemiştim,ona benziyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 arın da gel rezaletti, ondan sonra bu fena olmamış ama yine de olmuyo be, anders bırak artık müziği be:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 come clarity'nin devamı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 LAN!!! Björn saçları kestirmiş ?!?!? Vallahi kavga çıkar!! Şarkı hiç fena olmamış valla. Hakkaten Come Clarity nin devamı gibi geldi bana da ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar