toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Main karakteri migrate ettim ve alt charımdaki Ace haric blessings deckini unuttum. Kac aydır serverda ace'i bulamamıstım, yeni migrate ettigim serverda da ah de vardı, alacaktım hemen. ama deckin geri kalanı yok simdi. kafamı duvarlara mı vurayım yoksa blizz bana yardım eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 etmez.. vurmaya başla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 2. bi halt yeme bence sil charı acc tı da banlat kurtul bütün derdinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 üstüne bi stack su iç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 altını da migrate et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 _ILuVaTaR_ said: üstüne bi stack su iç bence lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet vermediler hibinolar. suyu içtim, bi yandan da nasıl olsa artık resto oynıcam diye kendimi avutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bırak derdin bu olsun. salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ehueh evet cok da dert edilecek bişey değil aslında alması pek zor olmaz tekrar ama almıcam. beni kızdıran sey hep aklımdaydı alt chara onemli seyler atmamalıyım diyodum, simdi unutunca biraz uzuldum tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 alt charını migrate et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oyyyy, evet bi stack su bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 http://www.wowitemdatabase.com/index.php?item=25656 oh soğuk soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 migrate ne babo? ne dionuz. öğretin banada ühü ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tamam yahu dalga geçmeyin :( kor'gall dan grim batol'a (H) geçecek biri olursa beni bulsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tolga grimbatolamı gittin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 adam grim batol a giderek asrın hatasını yapmış zaten gitmeyin üstüne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 neden yahu? sıra beklerim diye mi? battlegroup mu kotu? valla ikisi de umrumda değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 zamanında türk dolup, rezil hale geldi orası diye kaçmıştım ve o güzel günleriydi.. daha beter olmuş orası. tabi zevk meselesi. oyun oynarken '' ak gavurların'' akabinde on tane '' ben de '' okuyup da soğumuyorsan bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yok be hiç sallamıyorum. eger trade chat'ten ya da general'dan kendi dilinde konusan olursa direk report ediyorum zaten. kor'gall ölü bir serverdı. guild yoktu dogru duzgun ben de buraya hardcore oynamaya geldim iyi de gidiyo. yani guildimde işler iyi gittiği sürece mutsuz olmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 orası öyle. ölü bir serverda oynamak en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar