Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel bazlı bi sistem.. nasıl sizce?

dUdU

Öne çıkan mesajlar

Selam, intel bi sistem hazırlamıştım. sizce nasıldır bi yorum yaparmısınız.. tşk..

Intel P4 2.6 GHz CPU 800 MHz
GIGABYTE 8KNXP i875PE D-DDR SOUND+LAN+ 8x SATA
2x 512MB DDRAM 400 MHz PC3200 (Kingston)
ASUSTEK A9600 XT/TVD ATI DDR 128MB TVOUT V-IN DVI
80 SAMSUNG 7200 SERIAL ATA 8MB CAHCE
CODEGEN 6083-CA USB ATX KASA
1.44MB MB MITSUMI DİSKET SÜRÜCÜ
SAMSUNG 52x32x52x CD-RW
16X PIONEER DVD-ROM 120S (SLOT)
17'' LG F700B FLAT
MICROSOFT MULT.VALUE PACK

bu parçaların hepsine kdv dahil 1657$ fiyat çıkardılar.
nasıl bi sistemdir? Bide ses kartı almıyorum gerek varmı? entegre kart işimi görür mü? başka bi tavsiyeniz var mı?

şimdiden teşekkürlerr

[Bu mesaj dUdU tarafından 29 January 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bilgisayara bu kadar çok para yatırmana gerek yok.
Daha ekonomik bir bilgisayar alsan paranın çoğu sende kalır.
Tabi senin bileceğin iş param çok, harcayacağım diyorsan eyvallah.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ekranı samsung syncmaster 757 dfx al bende var cok memnunum
*!tahtaya vurur ki nazar deymesin*

:)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Sosyal ağlarda paylaş

süper sistem olmuş cidden
çok pahalı ama performansıda parasını arattırmaz
şimdi amd topla şöyle al böyle ucuz öyle bıdı demeye gerek yok
ama inf in de dediği gibi ekran kartı biraz az gelir o sisteme
aldığında süper bir ekran kartı olsada
madem bu kadar para verebilecek durumdasın
yada olmadı ramleri 2x256 ya falan çekip
ekran kartını 9700 pro ya yada fx5950 ye çekebilirsin
bi dahada çok uzunca bir süre makinaya kibrit çöpü bile almazsın[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İşlemcinin HT olmasına dikkat et . direk olarak normal p4 2.6 değilde 30-40 dolar daha verip p4 2.6 HT al . olmazsa 2.8 ht al . anakartında kesınlıkle asus olsun .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 30 January 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
ram twinmos olsa daha iyidir, hdd seagate olsa cdrw sony olsa dahada iyi ama pahali

Twinmos Kingston' dan iyidir kelimesini ilk defa duyuyorum. Evet fiyat performans açısından Twinmos daha iyidir ya da ne geregi var o kadar para kingstona verceksin Twinmos al o da cok iyi diyeni cok duydum da Twinmos kingstondan iyidir kelimesin hiç duymamıştım çok iddiali olmuş bence.
HDD konusunda Seagateleri kesinlikle Samsunglarla aynı kefeye koymam. Yıllarca Seagateden o kadar çok şikayetler duyduk ki o kötü ününü kolay silemez sahsen benim hafızamdan. Seagateleri bozulduktan sonra Quantum aldırdığım adamların çok hayır dualarını aldım(remen dua edenler oldu ciddiyim) ve quantum piyasadan çekildiğinden peri IBM dışında piyasada gnül rahatlığıyla gözü kapalı alabileceğim tek hard disktir Samsung.
CD-R konusunda sana katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada eğer bu parayı gözden çıkardıysan ve acelen de yoksa biraz bekle derim.
Diyceksin ki bekle bekle nereye kadar sonucta sistemler durmadan gelişiyor ama sonucta su anda 64bit işlemciler cıktı piyasaya ve bir kaç ay sonra herkes yavas yavas 64 bite dogru gecmeye baslayınca pişman olmaman açısından en azından direk 64bit alman daha iyi olabilir düşüncesindeyim. Nerdeyse ekran kartı ve ekran dışında piyasadaki en iyi bilgisayarı toplamışsın diyebilirim. Ekran kartını en azından duz 9800e cekmeye calış (SE model olmasın) ve ekranı da Samsungun ust modellerinden biriyle değiştirebilirsin. Amam beklersen board ve CPU acısından seni cok daha fazla tatmin edecek bir şey de alabilirsin ama yok acelem var diyorsan ufak değişikliklerle piyasada su anda kurlabilecek en iyi cihazlardan birine sahip olacaksın verdiğin paraya da değecene emin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...