Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divx Player - USB Sorunu

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Aslına konuyu nereye açsam kararsız kaldım ancak divx player ile ilgili çoğu konunun bu alana açılmış olduğunu gördüğüm için buraya açmayı uygun gördüm :)

ilk olarak elimdeki divxplayer'ın markasının pek bilindiğini sanmıyorum. radioshack tarafından üretilen markalardan birisi. card reader ve usb portu bulunmakta. şeker şeker divxleri oynatabilmekte kendisi. bende usb port üzerinden divxleri izlemek veya resimlere bakmak istiyorum ancak divx playerı açıp içerisinde cd olmadan veya herhangi birşey olmadan usb porta flash belleği takınca kendi kendine kapanıyor. yeniden açıp load yaptıktan sonra gene kendi kendine kapanıyor. acaba sorun nedir, ne değildir*

şimdiden ilginize teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
fat ve fat32'yi denedim ntsc deniyeyim diyeceğim ancak bilgisayardan ntsc olarak biçimlendiremiyorum. bunu bir program aracılığı ile yapabilirmiyim? buna ek olarak başka bi dosya sistemi varmıdır :P

usb 1.1 veya usb 2.0 ile ilgili bi durum olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kullanım klavuzunu buldum geçen gün usb 1.1 için desteğe sahip olması gerekiyormuş flash belleğin. benim aldığımda 2.0 yazıyordu anlıyamadığım 2.0 olan bu model 1.1'i desteklemez mi? mesela bazı flash belleklerde hem 1.1 hemde 2.0 yazıyor sanırım o tarz birşey almam gerekiyor?

elektrik kaçağımı hmm onunla ne tarz bir alakası olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gidip 2.0'a sahip ancak 1.1'ide destekleyen usb bellek aldım 2gblık. u3 özelliğide var kesinlikle çok güzel. performans olarak kingston ve hp'yi de solladı. sanıyorum eski hp'yi halama vereceğim. toshiba'yı alıp almamakta kararsız kalanlar kesinlikle alabilir, kullandığım kingston ve hp'den daha iyi ve fiyat olarakta uygun.

divx playerdaki sorun usb 2.0 ile çalışamamasıymış. 1.1 olması gerekiyormuş. şimdilik bir sorum daha olacak usb'den çalıştırırken alt yazılarda bir sorun çıkıyor? alt yazıları kolaylıkla açıp kapatamıyorum. şuana kadar açılmadı herhangi bir alt yazı. bunun sebebi ne olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...