Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Aslına konuyu nereye açsam kararsız kaldım ancak divx player ile ilgili çoğu konunun bu alana açılmış olduğunu gördüğüm için buraya açmayı uygun gördüm :) ilk olarak elimdeki divxplayer'ın markasının pek bilindiğini sanmıyorum. radioshack tarafından üretilen markalardan birisi. card reader ve usb portu bulunmakta. şeker şeker divxleri oynatabilmekte kendisi. bende usb port üzerinden divxleri izlemek veya resimlere bakmak istiyorum ancak divx playerı açıp içerisinde cd olmadan veya herhangi birşey olmadan usb porta flash belleği takınca kendi kendine kapanıyor. yeniden açıp load yaptıktan sonra gene kendi kendine kapanıyor. acaba sorun nedir, ne değildir* şimdiden ilginize teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 flash bellekle dosya sistemi uyuşmuyor olabilir belki. kitapçığı falan varsa divx playerın orada dosya sistemi yazıyordur. bir bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fat ve fat32'yi denedim ntsc deniyeyim diyeceğim ancak bilgisayardan ntsc olarak biçimlendiremiyorum. bunu bir program aracılığı ile yapabilirmiyim? buna ek olarak başka bi dosya sistemi varmıdır :P usb 1.1 veya usb 2.0 ile ilgili bi durum olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ntsc tipi formatlamayı hatırladım ve onunlada denedim ancak olmadı, gıcık oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dvd nin usb çıkışında elektrik kaçağı olma ihtimali var o zaman. bi baktır bence. durduk yerde reset atması saçma çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 kullanım klavuzunu buldum geçen gün usb 1.1 için desteğe sahip olması gerekiyormuş flash belleğin. benim aldığımda 2.0 yazıyordu anlıyamadığım 2.0 olan bu model 1.1'i desteklemez mi? mesela bazı flash belleklerde hem 1.1 hemde 2.0 yazıyor sanırım o tarz birşey almam gerekiyor? elektrik kaçağımı hmm onunla ne tarz bir alakası olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yok divxplayerın 2.0 desteklemesi gerekiyor. ya da USB belleğin özel olarak 1.1 desteklediğini belirtmesi gerekiyor. büyük ihtimalle sorun bu. 1.1 olan bir USB bellekle dene. kesin yakındaki arkadaşlarından birinde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gidip 2.0'a sahip ancak 1.1'ide destekleyen usb bellek aldım 2gblık. u3 özelliğide var kesinlikle çok güzel. performans olarak kingston ve hp'yi de solladı. sanıyorum eski hp'yi halama vereceğim. toshiba'yı alıp almamakta kararsız kalanlar kesinlikle alabilir, kullandığım kingston ve hp'den daha iyi ve fiyat olarakta uygun. divx playerdaki sorun usb 2.0 ile çalışamamasıymış. 1.1 olması gerekiyormuş. şimdilik bir sorum daha olacak usb'den çalıştırırken alt yazılarda bir sorun çıkıyor? alt yazıları kolaylıkla açıp kapatamıyorum. şuana kadar açılmadı herhangi bir alt yazı. bunun sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 O divx playerlar dandik çinmalı olanlar heralde, firmware güncellemesi bulabilirsen dene. Bizde de var, birgün sorunsuz, ertesi gün alt yazı yok vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 valla bende fikirler tükendi. ama divx playerın desteklediği altyazı türlerine bak. zamanında aldığım bir tanesi sub dosyası desteklemiyordu. gidip para iadesi istemiştim. seninkinde de olabilir. en desteklenilebilen versiyonu srt uzantılı olanlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yok hocam çin malı değil, radioshack'den alınmıştı zamanında biraz eski o yüzden sanırım :) bi bakalım deniyeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar