kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 merhabalar samsung d500 cep tel var, samsung USB driveri pc ye yukledim fakat ara kablo ile baglayinca teli sarj ediyor :D ama baska hic bisey gozukmuyor, veri aktarimini nasil yapacam? bir bilene sorsak ne cevap verir diye buraya yaziim :D telefonu baglayinca aygit bulundu falan hic bisey demiyor sadece sanki telefonu sarj normal sarj ediyor cok tesekkurler
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 1) telefon ayarlarında usb ayarları>mass storage gibi bişi varsa ona çevir ve bağla. telefonu harici hdd gibi görür (e830, e900 vs. modellerde var, d500ü bilmiom bi bakıver) 2) üstteki olmazsa, samsung pc studio programını samsungun sitesinden yükle, telefonu ondan sonra bağla.
kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tskler hocam ilk soyledigin opsiyon benim tel de yok simdi pc studio progami indirmeye calisiyom :D hadi hayirlisi insallah olur
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 cok kasıntı bi program o ama :( card reader aldım rahatladım.
Öne çıkan mesajlar