Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bu gün dinlemeye başladım grubu. 1993'ten beri aktifler, nasıl bu kadar uzun süredir dikkat etmediğime inanamıyorum. Hep sonra alırım diyip bırakıyordum. Geçen gün 2005 tarihli The Art of Navigating by the Stars albümelerini görüp aldım. Şimdi tüm diskografiyi indiriyorum. Wikipedia Çok sık eleman değişten bir grup. Bende ki albümden iki şarkı upload ediyorum. Kesinlikle bir dinleyin. Örnek şarkılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bende de Paramount albümü var. Holzwrath kardeşlerin grubu hehehe. Süper diyemem ama gayet iyi bir grup. Dinlemekte fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bunu grup tanıtma köşesinde yapsak daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Under the Barren Tree'ydi sanırım en sevdiğim albümleri. Dikkate değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Oooo Rhapsody'den Alex abim de burada. Hemen deneyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Yeni gördüm grup tanıtım konusunu. Kullamışlı olacağını sanmıyorum. İnsanlar bakmaz. Bölüm yöneticilerimiz tarafından zorlanana kadar orayı kullanacağımı sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar