Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 En fazla 10 ciltten oluşan, bitmiş önerilerine açığım. Seinen romantik komedileri oldukları sürece. Hafif erotizm de hoş karşılanır. Hafif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kimagure Orange Road! Maison Ikkaku!! KKNJ!!! ötesi yoktur arkadaşlar. ( "vuruş varmı" diyen arkadaşlar uzak dursun , 3-4 arkadaşa önerdim 10. bölüme gelmeden bıraktı vuruş vs yok diye ama platonik anime seviyorsanız hoşunuza gidecektir ) Hana Yori Dango izlemeyi düşünüyorum bitirince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Okuyayım ama hafif erotizm de hoş karşılanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kimagure Orange Road'ı nedense kimseye sevdiremedim oysa zamanının en deneysel serisidir belki de. (her gün aynı güne uyanılan gün yada 20-25 bölüm geriden ilk bölüme yapılan flashback sahne kullanmadan yapılan gönderme cümleler gibi) edit: 10 cildi "biraz" aşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Moyashimon deniyebilirsin. Animesi de vardı yakın zamanda yayınlanan. Tokyoda bir üniversitede ziraat okuyan bir elemanı anlatıyordu, mikropları görüp konuşabiliyordu. Tabi binyılın efsanevi trapi Kei cabası :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kimagure Orange Road'u indireyim, 18 cilt ama olsun. Moyashimon indirmiyorum. Eğitimsel diyor; prensiplerimi aykırı, eğitimsel eğlence beni bozar. Kareshi Kanojo no Jijou fazla uzun, İki tane uzun manga fazla gelir. Maison Ikkaku'da aynı şekilde. Şöyle Dance Till Tomorrow boyutlarında, havalarında şeyler çok iyi olur şu anki modumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Animesini bitirdikten sonra mangasına başladım Moyashimon'un ve eğitimsel diye bir kenara atmak binyılın en büyük aptallığı olur diyebilirim. Romantizm kısmı biraz hafif kalıyor ama seinen, komedi ve özellikle üniversitede öğrenciler arası çöm - abi/abla ilişkileri o kadar güzel işlenmişki kenara atmak çok büyük kayıp olur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Madem öyle diyorsun listeme ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Acele etmene gerek yok. Animesi 11. bölümde bitti, mangası nerdeyse 6 cilt doldurdu. Internette RAW hali var ama scanlation'ı yeni başladı, sadece 2 bölüm var. Anime manganın 48. bölümde falan bitiyor, oraya kadar animeden takip edip sonra mangasını bekliyebilirsin. Nasılsa halihazırda RAWları var, scanlationlar seri gelir. O değilde Kei *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar