nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bir gün Old Trafford'da maç izlemek istiyorum :) Bi de Ronaldo olsa ne yapacaklar merak ediyorum. Özellikle bu skordan sonra direk kontralarda atardık 3-4 tane daha :D Edit: Ayrıca ezik Liverpool Barnsley'e 2-1 yenildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Güzel maç oluyor, ManU fena ezdi, ilk yarı. Flatcher, Nani, Anderson en iyi oynayanlar. Fletcher orta sahayı iyi topluyor, Anderson'un hızı müthiş. Carrick iyi gözükmedi bana. Arsenal baştan aşağı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 DeathLord said: gogo red devils =)=) bastırın şeytanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ahahhaa neredeyse yine atıyoduk üstüne Eboue atıldı dk 49 arsenal 10 kişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 LAAAAAAAAHN ALT OYNADIM BEN O MAÇA DAHA FAZLA GOL YOK DALARIM HEAAA CAPS AÇIK BİLİYORUM CAPSİ KAPA FALAN DEMEYİN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 şimdi sen o kuponu al yavaşça yırtmaya başla bence =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 demeeee:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ah be adamlar 10 kişi kalmasa farkı arttırırdık ama farkı korumaya çalışıyorlar :D Ayrıca Park mallık etmese yine 4 oluyordu yani Savunma saçmalıyor Arsenal'in sürekli kaçıyor adamlar aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 gol yok unutun gol yok kaşıkta yok hiç mi matrix izlemediniz olm yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Üst zaten 2.5 üstü değil mi üst olu bile?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 adamınbiri said: LAAAAAAAAHN ALT OYNADIM BEN O MAÇA DAHA FAZLA GOL YOK DALARIM HEAAA CAPS AÇIK BİLİYORUM CAPSİ KAPA FALAN DEMEYİN :D üst zaten şu anda maç. yırt kuponu. bundan sonra benim tahminlerimi takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 adamınbiri said: gol yok unutun gol yok kaşıkta yok hiç mi matrix izlemediniz olm yapmayın etmeyin. bi de öğren de ondan sonra oyna. 3 gol = üst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 hayır 4. gol olursa üst oluyo 3 gol alt'a giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 adamınbiri said: hayır 4. gol olursa üst oluyo 3 gol alt'a giriyo. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 İddaa oynadıysan yanlış ama yurtdışında başka bir sistemde oynadıysan bilemem.. :D Ayrıca yine kaçtı çok pis 2 tane Artık Tevez'i alsa oyuna Rooney'i çıkartıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Arsenal 3 oyuncu aynı anda değiştirdi :D Of ya tarihi fark olacaktı var ya şaka gibi kaçıyor yani PES'e döndü olay. Geliyorlar geliyorlar kaleci defans birine çarpıyor geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 4-0 Fletcher. Nani yine asist yaptı Fletcher yine kafayla attı. Aaaah ah, kaçan farka yanıyorum. Ama iyi moral olacak bizimkilere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ManU 4-0 ile Arsenal'i ezdi ve çeyrek finale yükseldi. Arsenal'in hiç net pozisyonu yokken, ManU sayısız fırsat yakaladı. Arsenal 2.yarı daha da yememek için geri çekildi. ManU 6-7 bile yapabilirdi, çok iyi oynadılar, çok kollektif ( Ömer Üründül :D ) oynadılar. Fletcher, Anderson, Nani coşturdu. Arsenal'da Fabregas ve Hleb tel tel döküldü. Sonradan giren Adebayor'da skora etki edemedi. Sonuç olarak belliki ManU feci hırs yapmış, baya yüklendiler. Fark açıldıkça daha da asıldılar maça. PS: Arsenal bu sezon Tottenham'a 5-1 yenilerek en farklı mağlubiyeti almıştı, şimdi de 4-0 kaybederek en farklı mağlubiyetlerden birini almış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Az attık ya o kadar pozisyon içinden :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 gogogo manu x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 arsenal'da bişi yok ya. önce de söyledim burda biriyle tartışmıştık. olmaz o takım 3-4 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ben de öyle derim hep ama ligde iyi gidiyorlar valla. Gerçi dandik bi oyun sergileyip saçma sapan goller atıyorlar. Öyle Manchester gibi her maç resital havasında geçmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Tüh be pzt. kampüse Fabregas formasıyla gidecektim oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ingiliz takimlarini bu kadar hirsli tutan turkleri ilk defa goruom valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar