Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth - Watershed ["muzik bolumu kendini asma madalyasi"nin sahibi baslik, emegi gecen herkese tesekkurler]

yav

Öne çıkan mesajlar

Albümü ilk dinleyişimde beğenmedim. İkinci dinleyişimde, "eh fena değil lan galiba" dedim. 3. dinleyişimde ise "oha efsane albüm lan" dedim. Bu bağlamda alışmanın süre aldığını söyleyebilirim. Bazı şarkılarda davul çok rahatsız ediyo dandandandandan diye. Özellikle 2. ve 3. şarkılarda beni çok rahatsız etti davul. İlk üç şarkıyı atlattıktan sonra 4-5-6. şarkılar çok iyi bence. Büyük keyifle dinledim. Opeth'den daha iyi bir albüm bekler miydim? Açıkcası beklemiyordum. Yani bir Morningrise ya da bi Orchid beklemiyordum zaten. 8/10 verebilirim rahatlıkla...
Sosyal ağlarda paylaş

fredrik åkesson'un gelişi gruba kısmen yaramış ancak the lotus eater da gördüğüm kadarıyla,ghost reveries albumündeki davul partisyonları ve genel temadan diğerlerine geçişlerdeki başarı bence watershed albumünde daha zayıf.ama bir iki kez dinlenmeden albümün değeri tam anlaşılmayacak gibi özellikle burden falan gayet başarılı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bu arada demin bunaltı'da gördüm bi de special ediyşını varmış, bonus olarak 3 yeni şarkı var diyo.. indiriyorum bakalım neymiş ne değilmiş8-)

şöyle oluyo yeni şarkılar:
08. Derelict Herds
09. Bridge of Sighs (Robin Trower Cover)
10. Den Standiga Resan (Marie Fredriksson Cover)

neden böyle bi olay yapma gereği duydular, mali kaygı?:S
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:
yav said:
neden böyle bi olay yapma gereği duydular, mali kaygı?:S

hep yapilir, cover olmayan sarki Japon bonusu zaten. Zamaninda okumustum, Japonya'da albumler cok pahali oldugundan, insanlari memleketten satin almaya tesvik icin genelde bonus sarkilar koyduruyormus sirketler...

ben de hep neden Japonyaya özel bonus track çıkariolar die merak ediodum meersem bu yüzdenmiş saol valla ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

opethten diğer albümleri gibi bi performans beklendiği zaman tabii ki hayal kırıklığı oluşması normal.şahsen bende oldu:)özellikle davulcunun kendini gösterme amaçlı yaptığı ataklar vs kendini tatminden öteye geçememiş.ama gene de opeth candır diyorum ve şarkılarda ki bazı saçmalıkları görmezden gelmeye çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...