DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 dinledim.sevmedim. heycanlada bekliyordum üzüldüm. ayrıca enrique iglesas>rihanna>opeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 güzel albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kylie minogue > rihanna > robin şerbetçi bye inanılmaz elit olmuş bu arada helal lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Albüm 30 Mayısta çıkcak di mi? Bekleyemicem o kadar. İndirmek lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Albümü ilk dinleyişimde beğenmedim. İkinci dinleyişimde, "eh fena değil lan galiba" dedim. 3. dinleyişimde ise "oha efsane albüm lan" dedim. Bu bağlamda alışmanın süre aldığını söyleyebilirim. Bazı şarkılarda davul çok rahatsız ediyo dandandandandan diye. Özellikle 2. ve 3. şarkılarda beni çok rahatsız etti davul. İlk üç şarkıyı atlattıktan sonra 4-5-6. şarkılar çok iyi bence. Büyük keyifle dinledim. Opeth'den daha iyi bir albüm bekler miydim? Açıkcası beklemiyordum. Yani bir Morningrise ya da bi Orchid beklemiyordum zaten. 8/10 verebilirim rahatlıkla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Yok yok daha dinlenilmeli bu albüm. Evet, bi 10 kere daha dinliycem son düşüncemi yazmadan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 fredrik åkesson'un gelişi gruba kısmen yaramış ancak the lotus eater da gördüğüm kadarıyla,ghost reveries albumündeki davul partisyonları ve genel temadan diğerlerine geçişlerdeki başarı bence watershed albumünde daha zayıf.ama bir iki kez dinlenmeden albümün değeri tam anlaşılmayacak gibi özellikle burden falan gayet başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ...riteg ıyırak htepo Sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben dinledikçe sevdim güzel albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 davul zayıf ama gerisi iyi, bazısı çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu arada demin bunaltı'da gördüm bi de special ediyşını varmış, bonus olarak 3 yeni şarkı var diyo.. indiriyorum bakalım neymiş ne değilmiş8-) şöyle oluyo yeni şarkılar: 08. Derelict Herds 09. Bridge of Sighs (Robin Trower Cover) 10. Den Standiga Resan (Marie Fredriksson Cover) neden böyle bi olay yapma gereği duydular, mali kaygı?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 indir bakalı myeni şarkı varsa haber sal biz de çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 var işte 2si cover, toplam 3 tane. editlediydim diğerini arada yazıvermişin helal olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nays koşuorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yav said: neden böyle bi olay yapma gereği duydular, mali kaygı?:S hep yapilir, cover olmayan sarki Japon bonusu zaten. Zamaninda okumustum, Japonya'da albumler cok pahali oldugundan, insanlari memleketten satin almaya tesvik icin genelde bonus sarkilar koyduruyormus sirketler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hm ilginç valla sağol bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 HellHound said: yav said: neden böyle bi olay yapma gereği duydular, mali kaygı?:S hep yapilir, cover olmayan sarki Japon bonusu zaten. Zamaninda okumustum, Japonya'da albumler cok pahali oldugundan, insanlari memleketten satin almaya tesvik icin genelde bonus sarkilar koyduruyormus sirketler... ben de hep neden Japonyaya özel bonus track çıkariolar die merak ediodum meersem bu yüzdenmiş saol valla ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 güzel olmuş coverlar. derelict herds pek orjinal gelmedi ama bana. ortalara doğru falan deneysel değilde klasik opeth halini alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 benim dikkatimi çekti derelict herds'in* davul soundu martin lopez'i diğer şarkılardan daha çok andırıyor. özellikle ride kullanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yeni bi bonus şarkı daha çıktı ismi mellotron heart indirdim bakcam şimdi de ne bu habire bonus çıkıp duruyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 porcelain heart ın daha melankolik hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nasıl ya bi tane daha mı bonus çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 3 4 haftadır inatla dinliyorum her gün ama çok kötü ya. Aksak ritim sıçmışlar resmen. Burden ı sevdim bir tek, o da sondaki acayip(atonal midir akordu mu bozuktur sdf) gitar solosunu saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 opethten diğer albümleri gibi bi performans beklendiği zaman tabii ki hayal kırıklığı oluşması normal.şahsen bende oldu:)özellikle davulcunun kendini gösterme amaçlı yaptığı ataklar vs kendini tatminden öteye geçememiş.ama gene de opeth candır diyorum ve şarkılarda ki bazı saçmalıkları görmezden gelmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aha mellotron heartta backmasking var. üf neyse biri bulur koyar zaten kasamam. ben yatıyorum iyi geceler pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar