matama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Aranizda kayak snowboard hastalari varsa burada yurtdisinda gittiginiz yerleri paylasin lutfen. Ben kendi anilarimi yazicam yavas yavas. Lech bir kere inanilmaz buyuk boyle en az 20 30 uludag eder. Toplam pist 200km nin ustunde ve gercektende sabah cikip hic araliksiz kaysaniz bile iki uc gunde pistleri bitirmeniz imkansiz. Kalite olarak prenses diana falan gelirmis ama yinede boyle acaip luks bir yer degil. Gidisiniz istanbul-viyana-innsburck uzerinden , viyanadan isterseniz trenede binebilirsiniz. Sonra bir araba yada servisle gidersiniz. Oteller genelde 4 yildizli ve bir dag oteli icin gayet iyiler. 5 yildizlida var ama lech te pek ise yaramaz. Pistlerin zorluk seviyesine gelince, ben uzun yillardir kayak yaparim, hayatimda gordugum en zor pistler lech teydi. Uludagdaki cehennemi dusunun onun tamamen buz oldugunu iste bu lech deki en kolay pist. Acemi yada profesyonel herkes kendi seviyesindeki kurslara katilmali, ortalama 100 150 euro bir hafta ders ve hocaniz hemde veriyor hemde rehberlik ediyor ki cok iyi oluyor. Gece eglencesi bakimindan eh iste ole abarti birsey yok, ama kayagin ciddi manada burada kesfedilip gelistirildigini anliyorsunuz. Bunun disinda yemek fiyatlari kisi basi 30 40 eurolar civarinda ogun basi. Trenden tutunda bir yigin gondola kadar her turlu alet var tabiki. sorunuz varsa sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Kişi başı 30 40 euro'ya yemek? Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gidip kaymışlığım var oralarda güzel evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mavrovo, Makedonya Kayma fırsatım olmadı yalnız fiyatların çok ucuz olduğunu ve yılın 3 mevsimi kış sporları yapıldığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mavrovo ya gittim.Gayet güzel bir yer. Oteller var ama onun dışında civardaki dağ evlerini de kiralayabiliyorsunuz ki biz geçen sene öyle yaptık.Aynı filmlerdeki gibi odunlu,şömineli,heidi nin evi gibi atraksiyonlara girilebilir.Yanılmıyorsam evi bir haftalık 150 euroya kiralamıştık,yemek vs yi orada yaptık.Ancak önceden tüm yemek vs. getirmek gerekiyor.Yakınlarda alabileceğiniz bir market yok,araba kiralanması da gerekebilir çünkü bayağı uzak bir yer. Genelde sakin bir yer sadece bir tane diskosu ve birkaç oteli var. Pistler güzel zaten netten de öğrenebilirsiniz özelliklerini ,kayağınızı kendiniz götürseniz daha iyi olur çünkü pek kiralayan yer yok,olanlar da biraz eskimiş olabiliyor gene de carving bulabiliyorsunuz.Snowboard kiralama olayını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 konu yeniden canlanmis :) bir ara zaman bulunca yazacam avrupadaki cogu ana merkezi bir su helikopterden atlama isini yapabilirsem super olacak :P bekleyin geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 benide atsana helikopterden (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 matama said: ortalama 100 150 euro bir hafta ders ve hocaniz hemde veriyor hemde rehberlik ediyor ki cok iyi oluyor. ehiremehirepüheheh pissırıtpissırıt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben avrupada pahalı olmayan gece eğlencesi olmasa da olur cinsten ucuz güzel pistleri olan bir yer önermenizi diliyciim. hiçbir şey kiralamama gerek yok her şeyim var zaten snowboard yapıyorum bu arada ek : fiyat olarak 3 gece 4 gün bi pakede kaç para ayırmalı yol kalma yemek dahil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bulgaristan diyolar, ucuzmus, güzelmiş, sakinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 avusturya, tirol'e gitmistim ben.(tu) http://www.wilderkaiser.info/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bakınız: Chamonix Baya uzun zaman oldu gideli ama çok güzeldi gittiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 chamonix ucuz degildir kaprun/zell am see ye bak derim ben hem iyidir pistleri hem de digerleriyle karsilastirinca ucuz bulgaristani falan cok avrupadan saymiyorum ben onlara girmedim o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bulgaristan çok fason gereksiz bence türkiye varken. avusturya isviçre italya fransa bi de fiyat/performans iyi olmasa da sırf isteidğimden norveçe gitmek istiyorum aslında hayalim dünyayı dolaşmak snowboard merkezlerini ama bakalım askerden sonra inşallah baya bişiler istiyorum :) yazın arjantin/şili filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bulgaristan'ın gereksiz olmasına anlam veremiyorum şahsen..gitmedim ama aşağı yukarı aynı paraya gidiosunuz ve yeni biryere gidiyorsunuz..pistlerin de uludağ-kartalkaya ikilisinden daha çeşitli ve geniş olması da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya o kişisel bi yorumdu. yoksa ben de çok isterim çeşitlilik açısından istanbuldan genelde otobüsle gidiyorlar bulgaristana. ben ankaradan boardu sırtlıcam onca eşyayla önce istanbula gidicem de tura giricem de ohoo çok iş uçakla götüriim o kadar eşyayı desen istanbula kadar yine biton ekstra kilo taşıma sıkıntısı var gidip orada kiralamak olabilir ama onu da sevmiyorum. nefret ediyorum dandik board kiralamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tataristan içerisin de bildiğiniz bir yerler varsa yazar mısınız ? ben kazan'da yaşamaya başladım yenice o yüzden bilmiyorum belki bilenler vardır diyerekten yazmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben almanyadayım stuttgart taraflarında, isviçrede veya avusturyada biyer düşünüyodum. innsbruck mesela daha iyi biyer tavsiyesi olan varsa özel mesajla atsın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zell am see ye bak innsburck bolgesi iyidir genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.j2ski.com/ski_resorts/Airports/Stuttgart.html söle bir site mevcut, ben zamaninda bakmistim. belki isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar