nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Seyrettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Aman Gerge ne yaptın ya? Death Note gördüğüm en iyi animelerden.Gerçekten de Suspense sonun kadar var,zaten o animeyi ayakta tutanda o. "Şimşek saldırısı geber ulaaan11!!111bir1!" diyen tipler pek bulunmadığı için, action ancak surekli bitmeyen akıl oyunları rekabeti ile sağlanabiliyor.Müzikleride bayağı iyi ustelik (Bence tabii) Bu arada konu istemişsin Death Note topici var,orda yazıyor galiba. Ama bence konusuna hiç bakmadan izlersen çok daha iyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 FMA gibi uzak metaplotlu, bölümsel, son bölümlerde revelation üstüne revelation Bones animesi sevdiysen aynı stüdyonun yüksek bütçeli animelerinden devam edebilirsin. Rahxephon : Eğer romance + mecha (ki bu kısmı gözünü korkutmasın çünkü baya arka planda kalıyor) uyar dersen Wolf's Rain : Cenneti arayan emo kurtlar hoşuna giderse Scrapped Princess : Odun karakterlere dayanabileceksen ortaçağ fantazi büyü kılıç vs. Aynen FMA gibi yolculuk animesi Eureka 7 : Robotlu veletler kısmına dayanabileceksen gerisi şahane Ouran Host Club : Homo eğilimli kardeşlere dayanabilirsen ve shoujo (genel olarak kızlara hedefli anime) bizi bozmaz diyorsan baya gülersin Darker than Black : superpower vs superpower yüksek bütçeli, efsane müzikli, güzel atmosferli ve yarım yamalak konulu izlemek istersen gayet doyurucu olur Witch Hunter Robin : Mükemmel müzik, kurgu, atmosfer, karakterler eşliğinde ilk yarısı bölümsel cadı avı, ikinci yarısı esas konu olan bir anime izlemek istersen kesinlikle dene. Cadı avı demişken ortaçağ falan değil, günümüzde geçiyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 seviyoruz onu , ölümüne City Hunter! http://forum.paticik.com/read.php?10,3092866 ---------------- Eğer Cowboy Bebop izlemediysen direkt izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Beyendim Honey and Clover'ı. Sağol Lopeth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Kenichi güzelmiş baya hoşuma gitti. Death Note'u indirdikten sonra Honey and Clover yada FMA yapan stüdyonun diğer animelerini deneyeceğim. Bir de Witch Hunter Robin tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ergo Proxy'ye de bak. İzlediğim animelerin arasında en çok katmanlı olan. (Biraz sakat oldu bu cümle ama) Post-modern bir şey. Seviyorsan post-modernizm cennette bulursun kendini, ama klasik anlatım istiyorsan bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ergo proxy gibi katmanlı* ve ağır bir seride ghost in the shell serisi. Mükemmel über bir seri şahsi kanaatim http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=247 özellikle 2. sezon muhteşemdir. (ilk filmi zaten aşmış ötesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Arkadaşlar Kenichi'yi bitirdim baya güzeldi, sonu biraz zayıf kalsa da güzel ve eğlendiren bir diziydi. Death Note'a başladım. Şimdi o bitince izlemek için yeni birşey istiyorum. Bilimkurgu tarzında olsun istiyorum ama öyle mech'ler falan olmasın. Daha değişik, güzel bir bilimkurgu istiyorum. Buay Oyungezer'de tanıtılan Dennou Coil hoşuma gitti mesela ama onu indirmeye başlamadan o tarzda daha güzel bir anime biliyorsanız çekinmeden söyleyin yani :) Savaş çok ağır olsun istemiyorum yani en fazla FMA kadar savaş olsun istiyorum. Çok şey istediğimin de farkındayım ama anladığım kadarıyla bu Dennou Coil de o kadar savaş ağırlıklı olmayan bir bilimkurgu. O yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Sadece bilimkurgu biraz geniş oldu. Bir iki tür daha ekle tavsiye yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ya işte ben bilimkurgu'nun aşırı savaşlı ve mechli robotlu olan türleri dışında her türünü yerim. FMA gibi bir yolculuk animesi de olabilir bu, yada hani gelecekte toplum - teknoloji ilişkisini anlatan felsefi bir yapım da olabilir fark etmez. Yada illa tür söylememi istiyorsan önerebileceğin türleri söyle ben şu türden olabilir diyeyim mesela, çünkü aklıma öyle türler gelmiyor bilimkurgu ile beraber giden. Hepsi gider yani bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ya mesela FMA'yı fantasy-adventure-drama olarak kabul edersek bunun fantasy yerine sci-fi gelenini alabilirim. Death note gibi psikolojik gerilim de olabilir gelecekte geçen. Ama içinde drama öğeleri, duygusallık falan olursa iyi olur. FMA'da kardeşlik duygusu ve sevgi harika yansıtılmıştı mesela onun gibi. Fazla action olmasın, mümkünse sci-fi adventure drama tarzında olsun. Umarım tavsiye verebilirsin buna göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Eğer soluk atmosferine ve yavaş temposuna dayanabileceksen Serial Experiments Lain Sanmıyorum ama izlemediysen Ghost in the Shell (GitS), GitS: Stand Alone Complex (SAC), GitS: SAC 2nd gig, GitS: Innocence, GitS: SAC - Solid State Society Stars Saga yetmezse http://forum.paticik.com/read.php?10,3152863,3153960#msg-3153960 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 O Ghost in the Shell'ler sırasına göre mi izlenmeli? Senin verdiğin sıra doğru mu? Bir de başka arkadaşlardan da izledikleri değişik animeler varsa tavsyelerini bekliyorum. Son kararımı bu gece verip indirmeye başlayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Serial Experiments Lain derim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Çıkış sırasına göre izle işte ghost in the shell leri. Önce film sonra stand alone complex. sonra 2. gig vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Naruto tam senlik. (tu) epriler çok sağlam. karanlık olamyan bir atmosfer. sürekleyici bir dizi. süper bir aksiyon. duygusal yönleride var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ya bırak kaçyüz bölüm hala da devam ediyor uğraşılmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 + izlediğine deymez o kadar bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar