Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye İsteği

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Anime fazla izlemedim ama Full Metal Alchemist'in hastasıyım. Zaten izlediğim en iyi dizilerden biri genel olarak da. Hikayesi, anlatımı, verdiği insani mesajlar ve espri anlayışı harikaydı. Çizimleri de çok iyiydi. O tarzda, böyle izlerken tebessüm ettirecek, atmosferi fazla karanlık olmayacak ve güzel, akıcı bir senaryosu olacak. Bu tarz anime tavsiyesi istiyorum.

FMA anime konusunda zaten çok üst düzey bir yapıt biliyorum ama ona yaklaşan animeler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Konusu hakkında açıklama ve çizimlere dair birkaç ss veya görebileceğim link verirseniz harika olur :)

Şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

History strongest disciple kenichi tavsiye ediyorum.Gülmekten yerlere yatırıyor ve konusu hoşuma gitti benim

KOnusu kısaca şöyle Shirahama Kenichi okuldaki en zayıf kişidir ve herkes bunla dalga geçip dövmektedir.Bir gün karşısına bi kız çıkar ve (Fuurinji Miu )kız çocuğun hayatında gördüğü en güçlü kızdır.Kenichi artık dalga geçilip dayak yemekten bıkmıştır ve bu kız kadar güçlü olmak ister.Fakat kendini korumak için katıldığı karate klubünde hayatı tehlikededir...sonrasında izle ve gör :D

Sosyal ağlarda paylaş

Devil May Cry'ı kesinlikle izleme, çok kötü.

Cowboy Bebop, eski olduğundan çizimleri günümüzdeki anime'lerle pek karşılaştırılamasa da, müthiş kaliteli ve orjinal bir storyline'a sahip.

İzlerken hem eğleneyim, hem güleyim, fazla derin bir konu da gerekmez diyorsan, Full Metal Panic'i öneririm.

Polisiye/Fantezi/Gerilim (var mı lan böyle bi kategori?) istersen, Death Note gibi süper bir anime var.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
H söylemeyi unutmuşum Cowboy Bebop sarmadı pek bölümler ayrı ayrı falan o tarz birşey istemem, daha bi devamlılık isterim. Ayrıca derin senaryo önemli.

Diğer tavsiyelerinize bakacağım teşekkürler :)

Cowboy Bebop'u izlemeden önce bana da çok methedilmişti, açıkçası ilk bölümlerini fazlasıyla sıkılarak izlemiştim ben de.

Şöyle anlatayım sana, gittikçe daha kaliteli, daha bağlayıcı oluyor anime, bence bir şans daha verip, biraz ilerlemeyi düşün.

Hachimitsu to Clover sıkıntıdan öldürme potansiyeli olan bir anime bu arada. Ben izledim de, yine de çoğu kişinin kaldırabileceğini sanmıyorum.

Neon Genesis Evangelion'u izleme, hayata küsersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Death Note'u sevmedim ben. Boş geldi biraz. Suspense'i sonuna kadar dayamışlar, gerisi biraz boş ama sanki. Bitti ama bulaşma bence. Anlatmak istediği adam gibi bir şey yok; eski günah keçisi metaforu biraz, biraz da - eğer kasarsan aşırı - Thebes mitleri belki.

Yeni bir şey yok, düşündüren bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...