Toledor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ev içinde bir sorunumuz var arkadaşlar. Arkadaşın birini netten bir oyuna kaptırdık. Server olan makina benimki diğer pclere bağlantı bendeki ethernetlerden sağlanıyor. Şimdi ben bu Oyuna bağlanılan IPyi bütün pclerden engellemek istiyorum. Bunun için yapmam gerekenler nedir? Şimdiden teşekkürler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 herhangi ip block özelliği olan bir firewall ile outbound ve inbound olarak o ip yi bloklasan yeterli olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ip değilde port engellesen olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Evet kullandığı portu engellemen daha kesin sonuç verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Portu nasıl engelleyeceğim peki? Sonuçta Yurtdışında kablo internet kullanıyorum ve modemin konsolu yok? Port engellemek için bir program tarzı birşey varmı? Birde dediğim gibi modem benim pc ye bağlı, benim pc deki ağ üzerinden dağıtılıyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar