Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Konyaspor-Galatasaray


nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray genç ve türk oyunculardan kurulu kadrosuyla son 3 maça çıktı. Türkiye ve Avrupa Kupası'nda ilk maçlarda 0-0 berabere kaldı ama 2 maçı da kazanmayı kaçırdı. Manisa'ya 6 attı. Tabii bu maçlarda çok da yoruldu, koşan bir takım olduğu için. Konya'da zemin kötü, hava soğuk olur. Galatasaray'ın bu maçtan sonra bir de Leverkusen deplasmanı var. Bu maçta 3 puanı alırsa Galatasaray çok zorlu bir virajı dönmüş olur ligde. Muhtemel puan kaybının yapılacağı maçlardan biri olarak görüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alırız bu maçı bence, gençlere iyi motivasyon gerek. Sonuçta iki yaşlı yüzünden harika oynadıkları maçı alamadılar. Bundan üzüntü değil futbollarından gurur duymaları gerekir. Bunu sağlarlarsa 2-3 atarız. Aslında bu kadro bu oyunla hemen hemen her takımı beşler de o fizik güç kalamz haftaiçi maçından sonra. Aynı pres olmaz o sebeple, ama güzel oyun olur diye düşünüyorum. Hakan Şükür yerine Nonda oynarsa iyi olur. Ayhan da 11 başlamamalı Serkan oynamalı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O sahada Galatasaray`in kazanmasi biraz zor olacak. Agir hava ko$ullarinda oynamak pek kolay degil.
En guzel ornegi bugun ya$andi. Erzurumspor -15 derecede oynadi. Grup 2.sini 2-1 yendi. Adamlar buz tutmu$tu oynayamadilar.

0 cikar o mactan.
Gol olacagini pek sanmiyorum olsa dahi 1-1 biter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...