paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Oha 2-2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 84 de nigris 86 de nigris 2-2 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Holosko amuda kalkmadı diye oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ahah 2-0 dan vercez maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Toraman kurtardı 3-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Oha bala bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ipden döndük valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 besiktasli olupta rahat mac izlemek olurmu hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 de nigris'i sırf kafa vurması için takıma almak lazım yani. adamın ligdeki gollerinin çoğu kafayla ve çok iyi vuruyor. dursun böyle 11 de elbet kafa vurup golü atar. bir de niye kırmızı topla oynamadılar yani bu kadar saçma olamaz. hadi futbolcuları geçtim göremiyoruz tv de izlerken top filan dsajhdajs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 erkek adam renkli topla oynamaz çarşı renkli topa karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 abi ben anlamıyorum. maçı izliyorum 90 dakika boyunca topu göremiyorum. hakem 4 lüsü kendileri topu görebiliyor diye herhalde pek umursamadılar ama sürekli milan maçını izledim bir yandan topu göremediğim için. saha zaten koşullar yüzünden berbat, top oynanmıyor. top zaten oynanmak için orda değilmiş gibi. hey allahım ya. neyse imkansız bir maçta zor denemeyecek bir galibiyet aldı beşiktaş. 2-0 ken yenilen ilginç 2 gol var ki tamamiyle de nigris'in şahsi başarısıdır. adam ikinci golde tekmeye gözünü soktu yani daha o adamı tebrik edip prim vermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 top olayını ntv de sölediler şimdi nike bu topları vermiş anca oynansın die hakemlerin suçu yok yani suç federasyonun bence firmadan turuncu toplardan istemedilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ya federasyonun suçu tabi ki. hatta nike'ın sarı top verdiğini federasyonun fenerbahçeli topla oynanmaz bu lig dediğini de hatırlatalım. nike sponsor oldugu ülkelerin liglerinde aynı topu oynatıyor bizim ülkede fener topu deniliyor euhe beyaz topla oynanıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bizdede bu topla oynanıo zaten bjk maçında olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 BJK maçında top sarıydı. Ve ben yakım çekimler dılında göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kankutlar o zaman hava karlı diye sarı topla oynatmışlar maçı, işe yaramasa bile.. normalde sarı değil beyaz topla oynatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 gerçekten çok mantıklı bir seçim yapmışlar sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Peki yabancı liglerde falan nasıl top var karlı hava için? Eski kırmızı topa ne oldu? Parlak parlaktı ne güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bu arada aydın karabulut çok iyi oynadı beşiktaş'da gerçekten çok beğendim. geleceği parlak bu çocuğun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 fener topuyla ne alakası var bunun mor-sarı mı fenerin renkleri :) benim bildigim bunun mavi beyazı ile oynanıyor. üzerinde turkcell süper lig falan yazıyor yani o yuzden sponsor geregi bence o renk toplarla oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Fener topunu boşverin siz fener topçusuyla oynanmaz asıl. Rüştü go home pilis. Ajan mısın nesin be adam. Kar kıyamet maça gelenlere bide 90+ da topa vurana teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 çok pardon da rüştüyü orada ıslıklayan herkesi tek tek dövmek istiyorum yani. adamın yediği hiç bir golde hatası yok. ikinci golü yemesinin tek sebebi ibrahim toraman isimli arkadaşın gelip pozisyonunu bozmasıydı yoksa yumruklayacaktı topu. ilk gol zaten şahsi başarı yine. öyle güzel vurdu ki de nigris inanamadım. bu arada aydın karabulut demiştim adam kornerden gol atıyordu he. tekniğine hayran kaldım çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Aydın iyiydi evet, şindenfelt de iyiydi. sağlam durdu, top eçirmedi, konsantreydi. ilk maçı sayılır daha. bide 2. golde toraman kadar rüştünün de hatası vardı. tv den izlemedim gerçi ama uzun zamandır yediğimiz nerdeyse her gol şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aydın gelceği olan bir oyuncu ama bu maç çok heycanlıydı. bir kaç pozisyonda bjkli oyuncuda olan topa filan karıştı. birde dümdüz adamın üstüne gidip iterek adamı geçmeye çalışıyor düşündürücü. ben sezon başından beri dikkatle izliyorum. bindirmeleri çok başarılı. teknikte var. gelecekte iş yapar. tabi demirören takasla göndermezse... ayrıca rüştü iyi bir kaleci değil. kusura bakmayın ama yani iyi değil. hakan çok daha iyi. 8 gol yedi diye hala yedek. reflexleri çok başarılı. bu 2 golüde yermiydi düşünüyorum yani. rüştünün maçlarda çıkıp oynaması yerine adama bişeyler vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Abi Rüştü oynamak zorunda çünkü senelik 750bin euro garanti para alan adamı hele ismi Rüştü ise kesemessin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar