Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agalloch - The Whıte

KingOfLoss

Öne çıkan mesajlar

29 şubatta çıkması beklenen ep sızdı galiba. Ben şu an albümü dinlediğime göre sızmıştır tabi ehi. 2000 adet üretilecek olan albüm preorderdan tükendi ben de avucumu yaladım.

Öyle herhangi bir ep değil yalnız 7 şarkı var maşallah. Dikkat çeken şey ise ilk şarkının track 06 olarak geçmesi. 12ye kadar gidiyor. Sonraki albümde tüm şarkılar olur diye bekliyorum.

Taze taze dinlemişken yorumumu yapayım. Bir Ashes Against The Grain bekleyenler aradığını bulamıyacak. Distortion neredeyse hiç yok, fazlasıyla akustik bi albüm. Zangır zangır çelik tel sesine doyacaksınız. The Mantle'cılara daha çok hitap eden bir albüm fakat yine de eski agalloch değil. Myspace sayfalarında albümü çok güzel özetleyecek Sowilo Rune şarkısını koymuşlar, denemeli en azından.

Şimdi izin verirseniz albümün son şarkısını da dinleyeceğim. Muhteşem bi final bekliyorum var ya heyecan yaptım. Hayırlısı.

(Link için ö.m.)
Sosyal ağlarda paylaş

The Mantle > Ashes Against The Grain diyorum. Mutlu etti, her ne kadar reportajlarında son çıkardıkları AATGnin en iyi albümleri oldugunu söyleseler de.

"Ya, biz yeni bir albüm yaptık, ama önceki kadar güzel olmadı yahu." diyen gruba rastlamadım zaten.

Gelsin dinleyelim. Odium, batu sana Kneel to the Cross gönderdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok beğenmedim bunu. Öyle sesim olsa albümde 30 saniye söylemem, ki çok duru o adamın sesi. Konuşsun dinleyelim. Neyse geri kalanında daha çok vokal vardır mutlu ederler bizi umarım. Ayrıca The Mantle'a hiç benzemiyor bence.

Edit:Tekrar dinlenilir, birden daha çok sevilir. Güzel olmuş bu da. Öhöm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...