Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Evet mailime geldi başlığıyda aynıydı size ileteyim: >Bomba atarak masum insanları öldüren birine ne ad verilir? > - Terörist > - Uçaktan bomba atarak masum insanları öldürene ne denir? > - Cesur pilot >=========================================================================== > Bir Filistinlinin topraklarını işgal etmiş İsraillilere >saldırmasına ne ad verilir? > - Terörist saldırı > - İsrail uçaklarının kendilerine taş atan çocuklara roketle >saldırması nedir? > - Meşru müdafaa >=========================================================================== = > > Birisinin evinize silahla girip değerli eşyalarınızı çalması? > - Silahlı soygun > - Silahlı kuvvetlerce desteklenen çokuluslu şirketlerin bir >ülkenin doğal kaynaklarını çalması? > - Silahtan arındırma... >=========================================================================== = >= > Zenginden alıp fakire veren? > - Robin Hood > - Fakirden alıp zengine veren? > - Amerikan hükümeti >=========================================================================== = >==== > > 11 Eylül saldırılarında üç binden fazla insanın öldürülmüş >olması? > - Katliam > - Irak'ta 500 bin çocuğun öldürülecek olması > - Irak halkını zalim diktatörün elinden kurtarma operasyonu. >=========================================================================== = >==== > > Çok sayıda insanın öldürülmesini nasıl adlandırıyorsunuz? > - Katliam > - 148 Amerikan askerine karşı 200 bin Iraklının öldürülmesi? > - Körfez Savaşı >=========================================================================== = >====== > > Zengin insanların yoksul insanları sömürmesi? > - Bencillik > - Zengin ülkelerin yoksul ülkeleri sömürmesi? > - Küreselleşme.[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 dünya çok iğrenç bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 kesinlikle..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 uzaya mı kaçsak acaba?[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 eheh uzaydada yakında savaş çıkar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bi gülme ya[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 gülmediğim msglerde var... gülmenin insana ne zararı var... hala hala grr! gülücem benim karakterim bu ne yapayım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hmm ölsek mi acep?yok yok saçmalamaya başladım iyice.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 arkadaşlar... klişeden kaçının.... kendimi tutuyorum şu gereksiz tartışmaya girmemek için ama beyniniz bu kadar boş bi tabelamıdır ki renkli basında çıkan herşeyin izdüşümü bu kadar pürüzsüz yansıyor orda? ne 500bin bebeği? ne 100e karşı 200bin askeri ne zırvalıyosunuz (zırvalıyolar ve de)? Ortada iki tane manyak var.... Biri diğerinden daha güçlü... Güçlü olan diğerinin kafasını elindeki sopayla patlatıcak... Biz de dayak yiyen çocuğun mahallelisi olarak "ay yapmasaydın" derken bi yandan da kafası patlamış çocuğun ceplerini karıştırıp bişeyler arıycaz, sonra da güçlü çocuğa "ben zaten seni tutuyodum abicim" diycez. bu olayın insani bi boyutu yok. ha tekrar ediym istiyosanız Y-O-K! Harekata karşı çıkan avrupa ülkeleri, aynı çıkarlar veya tehditler kendi leyh/aleyhlerine olsaydı bu kadar kasmaz, direk gece uykularında zehirlerlerdi adamları. Bu bi poker oyunu. Amerikanın yaptığı şey ise her el kendine floş dağıtmaya çalışmak. Kartları o dağıttığı sürece bize de izlemek düşer. Ha bi de... tv yi biraz daha az seyredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bende bazılarını çözemedim ama bazı kısımları gerçekten güzeldi...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 dediğin yanlış demiyorum ama ben bu kartların dağıtılışnı izlerken kendimden ve insanlığımdan utanıyorum acaba onlar adına utanan birileri varmıdır...[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Gunn 1.körfez savaşındaki 148 asker vs 500 bin insan olayı tamamen gercektir bunu amerika bile kabul ediyor.yalan degil bı[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar