obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 adamınbiri said: yiyosa bu havuzun problemini çözün. :D yemezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 antalyaya da yapılıo böle bi otel abrohomovich(kesin yanlış yazdım) mi ne o yaptırıomuş onunda havuzu ya 30bin m³ veya m² emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 balkonda havuz isterseniz.. http://www.susesihotel.com/index_en.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Benim çok hoşuma gitti. Girmek yüzmek isterim.Yorulunca sırt ustu yatmak dinlenince tekrar yüzmek bu kısır döngü içerisinde saatlerimi geçirmek.Gece olunca discoya akmak ardından bir kızla sabahı etmek isterim. Sonra sabah olunca aynı döngüye tekrar baslamak bu şekilde günlerimi haftalarımı harcamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 f5 tuşuyla olan döngüye devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 millet 1 km yol yapamıyor adamlar havuz yapmış yuh! geçenlerde boxer dergisinde vardı galiba bu otel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 o havuza işenir işte rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Walla günde 3 saat yüzen bi adam olarak bu havuzu inatla gidip dönerim hayır yüzerek bi ucuna gitsen. Diğer tarafa yürümek bile yorucu ama bi gün param olursa kesin giderim ya ben bu otele sırf o havuza girmeye girilmezmi be :). şöle 10-12 metrelik yerlerindede biraz dalış antremanı :) .Havuzun bi ucunda güzel bi kız görüyosun böle yüz babam yüz :). havuza aynı anda 15 kişi atlayınca tsunami oluyomu acep? =). Havuz kuralları: Atlamak yasak. Havuzda 15 dk dan fazla yüzmek yasak. Havuza 20 yaş altı girmesi sakıncalıdır. Dikkat kaygan zemin 1 km :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aket-Atum said: havuzlarda şöylesi bir huyum var; havuzların genelde dikdörtgen olduğunu düşünürsek ben ne zaman yüzmeye başlasan iki köşegenin kesiştiği noktada ayağıma kramp girer. Evet her yere en uzak olan noktada..gerçi o havuza girsem büyük ihitmal o noktaya varamam :D belirtmeden geçemedim o köşegenlerin kesiştiği nokta kısa kenarlara yakın oluo o yüzden hallolur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bence uzun kenarlara yakın oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o havuza isemeyi birak salarsin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar