Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa etekli öğrencilere kezzaplı saldırı

Juzzam

Öne çıkan mesajlar

AA said:
Mersin'de iki öğrencinin başına gelen bu olay diğer medya organlarına ise farklı yansıdı. Verilen haberlerde, iki kız öğrencinin eteklerinin kısa olduğu gerekçesiyle arkalarından gelen birkaç kişi tarafından bacaklarına yanıcı madde döküldüğü iddia edildi. Fakat ilçe emniyet müdürünün
açıklamasında "mini eteğe" dair bir bilgi yer almadı.

kaynak : AA
Sosyal ağlarda paylaş

CHP'li milletvekilinin kızı görgü tanığı

Mağdur G.K.’nin sığındığı kuaförde bulunan, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat’ın hukuk fakültesi öğrencisi kızı Eda Özpolat, gördüklerini şöyle anlattı:

“Olay anında kız farkına varmamış, çorabının eridiğini fark ettik. Su döktük. Eteği kısa olduğundan dolayı 3 kişi laf atmış. Arka bacak komple yanmış, kişilerin eşkalleri, eğer kayıt varsa MOBESE kameraları tarafından tespit edilecek. Görüş farklılıklarından dolayı olduğuna inanıyorum. Tabi biz ne olduğu ne bittiği konusunda bilgi sahibi değildik. Cildi aşırı derecede tahriş olmuştu. Asit olduğunu anladık. Biz elimizden geleni yaptık ve hastaneye götürdük. Kızın söylediği şey laf atmışlar. Eteği de kısa değil, dizinin üstünde bir etek. ‘Şuna bak, bacaklarına bak’ gibi laflar etmişler. Bir de ilköğretim okulu öğrencisine yapılmış. MOBESE kamerasına bakılacak. Duyduklarımıza göre oradaki görgü tanıkları 3 kişi olduğunu söylemiş. Gündemden dolayı provokasyon olabilir.”
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip güzel ülkemi ne hale getiriyorsun yaa Allah seni bildiği gibi yapsın emi! Zaten sonunda ondan bulacaksın sen de...

Ne şerefsizler var ya o eteğe kısa diyorlarsa hakkaten çarşaf giysinler artık ayak bileğini de azdırıcı unsur yaptılar yani. Fetişist mi bütün Arap tayfası ve tarikatçiler anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvan oğlu hayvanlar bunlar işte. faytonis'in şu lafıda efsaneymiş:

Bu olanlara önderlik eden AKP'dir. Onların politikaları, onların gerici davranışları ülkede ki şeriat yanlılarını harekete geçirdi, geçirecek. Biz aylardır burda ne diyoruz? BİR BİR olmuyor mu dediklerimiz? Gelin koruyun o salak sahte "özgürlük ve demokrasi" anlayışınızı şimdi.

Bu insanlar DOLU bu ülkede ve iktidardan güç alıyor bunlar. Anlayamadınız mı artık, göremiyor musunuz hala? Yine gelip moronca "alakası yok iktidarla" mı diyeceksiniz? İnsanı zorla führer haline getirir bu cahillik.

Sosyal ağlarda paylaş

Bunların olucağı belliydi, millet onca zamandır eğlence olsun diye, hobi olarak bağırmıyodu baskı artıcak, saldırılar başlıycak, fikir çatışmaları fiziksel çatışmaya dönücek diye. E bi bildikleri vardı herhalde di mi? Buyurun, dakika 1, gol 1.

Buradan hiçbişey olmaz boş yere kuruntu yapıyosunuz diyen liberallerimize Mortal Combat ın açılış müziğini armağan ediyorum, doya doya dinleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Satanael said:
Yapan adamın kim ne yada hangi amaclı yaptıgını bilmeden bol keseden haaaa dindarlar yaptılar iki gün sonra gene yapar demeler ufak cocugun memesi düstügünde aglamasından başka bişi degil..
Varsa ciddi kanıtlarınız koyarsınız aaa harbi öle deriz ama camur at izi kalsın gibisinden yorumlar yapmak boş işten başka bişi degil.
Daha olayın ne oldugunu tam olarka bilmiyoruz ama hepiniz dindar insanları suclu ilan etmiş durumdasınız buda güzel :)

yolda giderken arabanızın lastigi patlasa ondan bile bu insanlar suclu dimi..

Kendi fikrimce ortalıgı karıstırma amacı ile yapılmış provokasyondan başka bişi degil bunlar.. Ama adamlar işi biliyorlar bakınız ortalıgı gene karıstırmayı başardılar.. bazı koyun tayfa gene işin aslını bilip bilmeden asıp kesmeye başlamışlar cünki. :)

çok haklısın yapmazlar oyle bişi ben yamaç paraşütü derneklerinden şüphelenmeye basladım etek ucusuyor pantolon giysinler nede olsa yamaç paraşütü yapan herkes bi saç teli görünce erekte olabilecek kadar potansiyel sapıklar.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
O değil annem eğer içki yasağı çıkarsa yada direk şeriat gelirse abd vatandaşı arkadaşıyla formalite evliliği yapacak. Ben de 21den küçük olduğumdan vatandaşlığım olacak. Eğer yapacaklarsa bari çabuk yapsınlar şu içki yasağını da kurtulayım.

Bencilce biliyorum ama vakit kötü kolla ...

kalip savasmak yerine kacacakmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bir çok şey olabilir ama bir sindirme politikası ise gayet başarılı, yani olması gayet olası. Düşünürsek bu olaydan sonra ordaki ailelerin kızlarının okul eteği giymesine izin vereceğini sanmıyorum ben. Korku ile sindirme ve baskı devamlı olmasına da gerek yok bir kere yaptın mı zaten bu uzun süre insanların üzerinde gerekli baskıyı kurar.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun bu yanındanda yakın , yok dinciler yapıyo vs. AKP den cesaret alıyolar vs...

Tarsus'ta etekli kızlara yönelik asitli saldırılara yenileri eklendi. Dün üç kamu görevlisi kadının ayaklarına asit atıldı. Ancak Vali Aksoy son üç saldırının pantolonlu kadınlara yönelik olduğunu açıkladı.

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde yakıcı maddeyle saldırıya uğrayanların sayısı 5'e çıktı. Pazartesi günü biri lise son sınıfta, diğeri ilköğretim okulu 6'ncı sınıfta okuyan 2 kız öğrencinin, kısa etek giydikleri gerekçesiyle bacaklarına yakıcı madde atılmasından sonra dün de aynı şekilde biri hemşire 3 kamu görevlisi kadın aynı şekilde saldırıya uğradı. Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, kamu görevlisi kadınların pantonlu olmasının, saldırının ‘kısa etek’ yüzünden olmadığını gösterdiğini ileri sürerek, “Bunları tamamen psikolojik sorunları olan kişi veya kişilerin yaptığını düşünüyoruz” dedi. Lise son sınıf öğrencisi G.K. ise olayı anlatırken “Bu kızın eteği kısa” diyenlerin saldırısına uğradığını açıklamıştı.

Vali Hüseyin Aksoy, bugün valilikte okul inşası için protokol imza töreni sırasında Tarsus'taki olaylarla ilgili soruları yanıtladı. Vali Aksoy, 11 Şubat pazartesi günü 2 öğrencinin bacağına yakıcı madde atıldığını, dün meydana gelen olaylarda 3 kamu görevlisi kadının daha benzer olayla karşı karşıya geldiğini söyledi.

Aksoy, kamu görevlilerinin pantolonlu olduğunu söyledikten sonra, “Bunu gözönüne aldığımız zaman ‘mini etek giydiği için atıldı’ yönündeki değerlendirmeler doğru değil. Bu saldırıyı tamamen psikolojik sorunları olan kişi veya kişilerin yaptığını düşünüyoruz” dedi.

Atılan maddenin laboratuarda halen incelemesinin devam ettiğini, ancak kezzap olmadığının ortaya çıktığını kaydeden Vali Aksoy, “Hafif bir yanma hissi veren ve kızarıklık oluşturan bir madde. Çalışmalar kısa bir süre sonra neticelendirilecek ve halkımız bilgilendirilecek” diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...