eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bir efsane futbolu bırakmak zorunda kalacak gibi... cok yazık... Dünyanın en önemli golcüleri arasında gösterilen Milan'ın yıldızı Ronaldo, kariyerinin sonuna geldi. Dün akşam oynanan Livorno maçında 3. kez dizinden sakatlanan yıldız golcünün futbol kariyerinin büyük ihtimalle sona erdiği belirtiliyor. Inter forması giyerken, 1998 ve 2000'de iki kez sağ dizinden ağır sakatlıklar geçiren Brezilyalı yıldız, dün akşam Milan'ın Livorno'yu konuk ettiği maçtaki bir pozisyonda ters bir şekilde yere düştü. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından gözyaşları içinde sahayı terkeden Ronaldo'nun ilk testlerinin ardından sol diz yan bağlarının koptuğu açıklandı. Milan resmi sitesinin de doğruladığı habere göre 31 yaşındaki futbolcu en az 9 ay ile 1 yıl arasında sahalardan uzak kalacak. Ancak İtalyan basınına göre detaylı tetkiklerde tendonların tamamen koptuğu ortaya çıkarsa Ronaldo'nun tekrar sahalara dönme ihtimali ortadan kalkacak. Detaylı kontrollerin bugün yapılacağı belirtilirken, Rossoneri taraftarları iyi haber için dua ediyor. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yazık.. edit: değil lan gençlik efsanemiz neye dönüştü, şuna bak, iyi olmuş bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Artık Ronaldo gg diyebiliriz sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dünyanın en şanssız olmasına ragmen gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri. daha layık bir şekilde jübile yapmasını cok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 amma sakatlandı bu adam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 adamın diz artık yalama oldu. çapraz bağ olayı tam bir baş belası, ben de ön çapraz bağ ameliyatı oldum, çok pis bir olay. sakatlığı geçtikten sonra yapar jübilesini, çekilir köşesine bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 artik gg diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 işin garibi oyuna girdi topa dokunamadan gitti çok güldüm ama kötü bişi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Off ya çok seviyprum ben bu adamı neden öyle oldu ki.. Ayrıca dün gece yineAziz'in sezon sonu için anlaştığı söylentileri çıkmıştı o da yalan olur heralde başkasını alır Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 of en sevdiğim adam bitti demek. vay anasını biz de yaşlanıyoruz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Tam yeni imaj yapıp forma girerken olacak iş degil çok üzüldüm valla , Fenerbahçeye gelemeden bitti adamın futbol hayatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 teknik direktör olarak artık kısmetse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hehe artık sakatlandı futbol hayatı bitti fenere kaptırmayız biz 4+1 anlaşma yaparız hemen sezon sonu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 geliodu zaten dimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bir an "Fenerbahçe'yle anlaştı, kesin geliyor" diye haber bekledim de, meğersem sakatlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 fener wagner love'i alacak sezon sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 gelirdi tabi ne gelmeyecek ama yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 iyi oldu zaten fenerbahçeme ronaldo değil adriano gibiler yakışır, ama ben baptista derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 gelmiş geçmiş en büyük 2 -3 futbolcudan biri onun hakkınca cok sey yazabilirm büyük bi fanı olarak ama simdi üsendim acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Yazık yahu adama şu diz sakatlıgı bir türlü yakasını bırakmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 futbol oynayış tarzımı etkileyen tek topçudur ronaldo ona hayran büyüdüm hala öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bu adam son bi kaç sezondur top oynamamasına rağmen bütün futbol oyunlarında(özellikle pes) deli gibi yapılırdı güçleri, pes 2008 de hala topspeed i fln 90 ın üzerinde.. az çektirmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 pes 2007'de milana transfer ettikten sonra bütün arkadaş çevremi itinayla ağlattığım adamdır ki, pes 2008'de de birazcık daha kötü olsa da yine ağlatmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kız arkadaşları bu hale getirdi ya bunu, bizzat şahidim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar